Tisdag!

Imorse rullade det upp en bil på uppfarten här hemma med mami, musch, Wilton och Vidar i. Lily och Hugo sprang ut när de hörde bilen och stod lika taggade båda två och väntade på att gänget skulle komma in! Så söta.

(null)

Vi har haft en ganska kaosig dag. 4 barn under två år, jisses. Efter flera timmars försök till att ta oss ut på en liten promenad till lekparken så kom vi tillslut ut. Vi hann gå 10 minuter och sen kom spöregnet så det var bara att vända hemåt igen haha.

(null)

Genomblöta ligan. Lite regn har väl ingen dött av men just idag var vi inte alls upplagda för det och det kändes som pricken över i:t på vår dag allmänt. Alla dagar kan ju inte vara världens bästa även om vi har haft det jättemysigt! 

(null)

Efter promenaden satte vi oss i soffan hela ligan och tittade på Pippi för att tina upp efter att ha blivit alldeles nedkylda och blöta.

(null)

När Johan kom hem vid 17.30 åt vi korvstrogsnoff och ris till middag. Sen blev det bad för barnen medan jag och musch åkte iväg till apoteket en snabbis och sen vidare till affären för att handla. 

När vi kom hem satt Johan och mami i soffan med barnen och myste framför ännu mer Pippi. Glöm inlägget jag skrev för ett tag sedan om att vi inte tittar på tv här hemma med Lily. Inlägget stämde tills för någon vecka sedan men när vi väl presenterade Pippi för Lily så blev hon helt fast. Alltså Pippi är det enda Lily pratar om nu för tiden. Hon älskar det mer än allt annat och hela hennes liv går ut på att charma oss så att vi ska låta henne titta på Pippi bara liiiite till. Jag står fast vid att "så lite som möjligt av att titta på tv" är det bästa när barn fortfarande är så små men jag har nu sträckt mig till att lagom också är ok. Vi gör det till en mysig grej helt enkelt och släpper lite på den strikta tv-grejen. Fortsättning följer, haha. 

(null)

Gulligaste mini-kusinerna. Tänk att det bara skiljer ynka två månader mellan Vidar och Belle och endast 4,5 månad mellan Lily och Wilton. Ganska bra timat av oss trots att vi inte planerat detta utan att det bara blev. Såå roligt att de ska få växa upp tillsammans!!!

(null)