Snäll storasyster och en liten terrorist!

Vi började morgonen med massor av mys. Vi lyssnar ofta på musik här hemma men imorse slog vi på Pippi-saga på Spotify och det blev succé. Johan fick 1,5 h sovmorgon imorse. Det var han minsann värd efter en minst sagt hektisk vecka! 

Lily bäddar alltid med filtar till Belle och fixar med hennes leksaker och sånt och hon pussar och kramar på sin lillasyster så att man smälter sönder. Lily är alltid så himla underbar mot sin lillasyster. Bästa storasystern någonsin. 

(null)

Det tackade den lilla terroristen för med att dra syrran i håret imorse och jag lyckades få hela händelsen på bild (till Belles försvar har hon ju såklart ingen aning om vad hon ställde till med)... Tårarna torkades sekunden senare men hela händelsen har vi sen pratat om större delen av dagen faktiskt. Lily är inne i en period där varje liten situation ska bearbetas (läs ältas) 200 ggr om och det kan vara stort som smått men allt ska gås igenom in i minsta detalj. "Belle aj Lily öra!"  Idag är det denna händelse och en kvinna som var ledsen på tv som har upptagit största delen av Lilys funderingar. 

(null)

Älskade lilla vackra docka! 

(null)

Lilys outfit of the day går till historien över snyggast år 2019. #inspo

(null)

Vi har varit till svärisarna idag, som även hade Johans faster på besök, och där blev vi bjudna på lunch. Resten av dagen har vi mest tagit det lugnt och försökt kurera en febrig Lily. Problemet med Lily när hon blir sjuk är att hon sällan blir däckad så hon vill gärna hålla ett högt tempo ändå trots att hon egentligen inte orkar och då blir det jobbigt tillslut. Därför kör vi så lite alvedon som möjligt för att hon inte ska bli fake-pigg och köra slut på sig ännu mer och så blir det en hel del Pippi så att hon ska sitta stilla och vila så gott det går. Hon mår ändå ganska bra trots feber men man märker att hon inte mår helt hundra. Hoppas hon är piggare imorgon!