Sjukstuga de senaste dagarna!

Hahaha typiskt mig att peppa igång och ta ut saker och ting i förskott och slå på den stora trumman direkt. "Wohoo nu börjar livet igen!!" Jag ska nog ställa in mig på babysteps och ta allt lite mer chill istället för att tro att allt är prima ballerina direkt.. Jag är ju trots allt nyopererad och de har varit inne och skurit i hela min mage. Jag ska nog försöka ta en dag i taget men tillåta mig att ha betydligt mer hopp än tidigare. Vad tror ni om det? 
Idag har jag verkligen mått superdåligt. Alltså svindåligt. Jag låg i sängen till kl 13, spydde, vi tog oss ändå ut en liten sväng på en promenad men sen har jag legat i sängen resten av dagen med ont och illamående. Och så har jag fått mjölkstockning också som en härlig topping på det hela! Är det inte sjukt att det kommer nu?? Jag har inte ammat på en vecka så det borde ju bli mindre och mindre kan man tycka men idag blev det värre än värst. Titsen har ju varit knöliga, ömma och extremt fyllda sedan sista amningen i tisdags men inte såhär som de är nu?! Jag har suttit i duschen ikväll och försökt lätta på trycket så gott det går. Hoppas det släpper snabbt.

Imorgon är våran sista dag här i London. Det är så mycket man hade velat hinna göra men det är trots allt operationen som är resans syfte - turista och shoppa får vi göra någon annan gång verkar det som. På onsdag åker vi hem igen och jag längtar ihjäl mig efter Johan, Lily och Hugo! Varje gång jag FaceTimeat med Lily så säger hon bara "hejdå mamma, mera mormor!!" och vill prata med henne istället så hon verkar inte sakna mig särskilt mycket men jag hoppas åtminstone att hon blir glad och se mig när jag kommer hem. 

Här kommer några bilder från de senaste dagarna..

Här var jag precis uppkommen till rummet på sjukhuset efter någon timme på uppvaket efter operationen. Jisses så sliten jag var. 

(null)

Ganska stor skillnad på maten på sjukhuset om man jämför med hur det är i Sverige. Laxtoast, bakad potatis, broccolisallad, creme brulée, fruktsallad, halloumi och glass till middag. Tackar. 

(null)

I lördags eftermiddag kom mami och Belle och hämtade mig på sjukhuset igen och det blev ett kärt återseende! 

(null)

När vi kom till hotellet så låg det en liten pepp-krya-på-present på min säng från mamma. Hon är bara bäst min finaste mami. Hur gulligt?

(null)

I lördags kväll beställde vi pizza-hemkörning. Så gott!!

(null)

Igår kväll åt vi det här goda till middag. Åh jag blir sugen på det nu igen. Så gott allting! 

(null)

Mamma dukade upp och gjord så fint. Jag har nog aldrig blivit så ompysslad i mitt liv som jag blir här just nu (förutom möjligtvis på BB av Johan - som han glänste då minsann!)

(null)

Idag tog vi oss ut en liten promenad som sagt och Belle hade inte ro att ligga platt i vagnen (som vanligt). Det får nog bli byte till sittdel när vi kommer hem för den här tjejen vill inte missa någonting. Visserligen händer det väl lite mer i London än i lilla Östhammar men hon har inte tid att sova många minuter om dagarna den här lilla bruttan. 

(null)

Nu ska vi iaf försöka sova. Min förhoppning är att vi ska orka ta oss ner på stan en liten sväng imorgon och dessutom vill jag gå ut och äta. Hoppas jag mår lite bättre imorgon så att vi kan få lite Londonfeeling åtminstone innan vi drar hem igen. 

God natt! Sov så gott! 

Linda

Skulle vara intressant att se maten de serverar på de statliga sjukhusen, typ njurpaj😊😂
Krya på dig och var rädd om tuttarna!!!

Svar: Haha jaså det är så? Man får vad man betalar för antar jag.... 💸
Evelina Nilsson