Regn regn regn!

Igår natt sov Belle hela natten för första gången. Hon vaknar vanligtvis en gång per natt och äter och har gjort det sedan hon föddes (första veckorna var det dock ett par ggr matning per natt men ganska snabbt gick det över till endast en gång) men i torsdags kväll somnade hon vid 21-tiden och sov till 06. Inatt drog hon det ännu längre och sov mellan 20-07. 11 h i sträck! Så skönt! Lily började sova hela nätterna när hon var 3 månader gammal och jag hoppas att Belle följer storasysters fotspår. Men vi ska verkligen inte klaga även om hon fortsätter att vakna ibland ett tag till för nätterna har varit det minst problematiska någonsin för oss när det gäller småbarnstiden so far. Vi har fått sova otroligt bra med båda barnen och det är jag tacksam för! Lily kommer över till oss nästan varje natt nu för tiden men oftast somnar hon om på en gång. Ibland känner hon dock för att ligga och småprata ett tag innan hon somnar om men vi är liksom aldrig uppe och vakna på nätterna med barnen. Sen att jag är sämst på att sova är ju en annan historia men det är ju åtminstone inte barnens fel! 

Lily har ju sin tumme och snutte men ibland provar hon Belles napp. Hon ser så liten ut med napp bara för att man aldrig ser henne med en sån! 

(null)

(null)

Vi gav oss ut i regnvädret en sväng. Johan har fått upp en del ytterbelysning medan Lily och Belle somnade i vagnen efter en stund.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lily fick ju ett litet kök i veckan och som hon älskar det! Bästa bästa grejen! 

(null)

(null)

Vi fortsätter att titta på Pippi här hemma... Vi provar att slå på något annat ibland men det enda Lily vill se är Pippi och Bolibompa.

(null)

När man är för rastlös för att sitta stilla i soffan och titta på film men lite för nyvaken efter napen för att orka dra igång någon jätteansträngning. 

(null)

Gulligaste bästisarna!

(null)

Anonym

Hej.
Åh vad underbart med sovande barn, haha. Min4månaders vaknar så många ggr per natt å ska äta... Blir nästan avundsjuk på eran sömn ;-) Ger ni ersättning eller ammar du? Dem är ju så söta/

Svar: Hej! Segast på att svara ever.. Sorry! Ja sovande barn är alldeles underbart 💛💛 Man inser hur viktig sömnen är när man inte får någon, haha! Men man orkar mer än man tror. Kämpa på 😘😘💪🏼 Jag ammade tills min operation men pga att jag var tvungen att ta mer mediciner då så slutade jag ☺️
Evelina Nilsson