Pyjamasparty, fin höstdag och tårta!

Vi vaknade upp till ett fullt hus imorse. Det här med att musch och barnen kommer och sover över verkar ha blivit en tradition som gärna får fortsätta för som jag njuter av att ha family här även om det är full fart och stundtals väldigt intensivt. Det första Lily sa imorse när hon vaknade var : "Upp!! PW!!" Hon hade så bråttom att gå upp för hon ville fortsätta leka med PW (Wilton). Varje gång de träffas så springer de emot varandra och ger varandra en bamsekram och så även imorse när vi kom ner till dem. Jag vet inte vart det kommer ifrån men Lily kör alltid ryggdunken när hon kramas. Det är ju världens konstigaste grej när vuxna gör det men när hon gör det så är det gulligast i världen. Var har hon fått det ifrån liksom?! Jag är inte alls någon barnmänniska och tycker inte särskilt mycket om barn men våra fyra ungar får jag aldrig nog av för de är verkligen underbarast i världen! #objektiv

Pyjamaspartyt vid frukosten var något alldeles extra! 

(null)

Bästa musch hade köpt nya tandborstar till barnen och som de borstade tänderna imorse! 

(null)

Björnen sover efter frukosten!

(null)

Sen ville de stora barnen leka bebisar! Den här leksaken är världens fulaste men samtidigt världens bästa bebisleksak och den vinner över "vanligt" babygym alla dagar i veckan. Väldigt lätt att flytta runt och så enkelt att bara lägga bebis på en filt under. Kostade väl typ 200 spänn? Grym! Belle älskar den! 

(null)

Idag tog vi oss ut på en promenad utan några som helst problem och promenaden var magisk. Alla fyra barnen sov hela rundan, solen sken och allt var bara sådär underbart idylliskt.

(null)

Lily pratar om Pippis tårta hela tiden så ikväll fixade Johan en liten tårta till Lily efter middagen. Vilken lycka! 

(null)

Musch, barnen och mami åkte hem vid 15 i eftermiddags. Nu kom mami precis tillbaka igen och blir kvar här hos oss tills på fredag. Lily frågade mycket efter sin mormor i helgen och jag förklarade för henne att mormor skulle komma tillbaka igen på tisdag (igår). Ikväll när Lily skulle sova så sa hon nöjt "Mormor hejdå Thomas. Mormor Lily tisdag!" (=Mormor har åkt hem till Thomas men på tisdag kommer hon tillbaka igen). Haha åh älsklingen. ’Tisdag’ betyder nog att mormor kommer tillbaka snart igen.