Promenad till hämtning!

Idag var Johan hemma med mig och Belle och jobbade hemifrån så gott det går med en 3-månaders. Han var iväg ett par timmar medan Belle sov ute i vagnen och så tog de en liten promenad tillsammans för att kika på ett jobb.. Det är ett pusslande att få ihop dagarna med Johans företag och livet här hemma när jag inte kan bära efter op men det går bra även om varje dag är lite smått kaosartad. Imorgon är det två veckor sedan op och jag kan äntligen få börja smyga igång att bära litegrann. Jag har ju redan gjort det såklart för det är omöjligt att inte bära någonting med barn men jag försöker hela tiden att tänka mig för. 

Jag har inte hämtat/lämnat Lily på förskolan sedan jag kom hem från London förra onsdagen och så var jag ju borta ytterligare en vecka innan det men idag tjatade jag med mig Johan på en promenad till dagis så att Hugo fick komma ut lite och så att jag fick vara med och hämta. Hon blev så glad när vi kom hela ligan! 

Imorgon blir vi hemma hela familjen. Johan måste iväg och jobba några timmar så då kommer svärmor över en sväng. Lily blir också hemma imorgon eftersom hon har varit lite extra hemmakär den här veckan (det gick dock jättebra idag på förskolan men vi körde kortdag 9-14 för säkerhets skull) så det blir mysfredag deluxe imorgon. Härligt. 

(null)

(null)