Musch is in da house!

Mami är sjuk och kunde tyvärr inte komma till oss den här veckan som bestämt (krya på dig fina du!) men gulliga musch ringde igår och sa att hon skulle komma hit och hjälpa oss tisdag och onsdag så att Johan kunde jobba. Finaste sis! <3 Tack! Vi har verkligen haft en supermysig (och lite kaosig) dag. Vi tog en promenad men sen har vi bara hängt här hemma. Nu har vi kikat på lite tv men tänkte gå och sova alldeles strax. 

(null)

(null)

(null)

De tyckte på förskolan att Lily varit lite hängig igår under dagen men när hon kom hem igår em så var hon var sitt pigga och glada jag som vanligt så vi tog beslutet att hon ändå fick åka till förskolan imorse. De ringde dock vid kl 14 idag och sa att hon inte var sig lik så Johan var och hämtade hem henne och lämnade henne hos oss och åkte sen tillbaka och jobbade några timmar till. Även idag har Lily varit sitt vanliga spralliga och lyckliga jag och hon har lekt och busat som vanligt. Kan det helt enkelt vara så att hon vill vara hemma tro? Hon älskar ju förskolan i vanliga fall men det kanske bara är så att hon är lite extra familjegosig nu när jag varit borta så länge och att hon helt enkelt bara längtar hem om dagarna den här veckan..? Vi kör iaf en mysdag hemma imorgon och bara leker och gosas så kanske hon är redo för dagis som vanlig igen på torsdag. Det kommer väl inte jättepassande direkt med tanke på att jag inte får bära någonting och Johan har massor på jobbet men LILY first! <3 

Så mysigt att Musch, Wilton och Vidar är kvar här imorgon när vi vaknar. Det finns typ inget sötare än Lily och Wilton tillsammans. Sötskruttisarna. De kommer bli så lyckliga imorgon när de inser att de har en hel lång lekdag tillsammans framför sig!