Kloka duktiga Lily!

Jag och Lily tog med Hugo ut på en liten kvällspromenad ikväll alldeles innan det blev mörkt. Shit vad fort det blir mörkt nu?! Vi hade det så mysigt och pratade om allt möjligt under promenaden. Det går verkligen att ha konversationer med henne nu. 
Det här med att ha barn blir bara roligare och roligare ju äldre de blir. Spädbarnstiden är inte alls min grej även om det såklart är lite mysigt och så men det är ju så mycket roligare när de blir mer barn och människor på riktigt! Älskade unge. Vad gjorde vi innan du kom till oss och förgyllde vårt liv? Tänk vilken lycka att vi fick dig och din syster och att vi blev en liten familj på riktigt. 

(null)

(null)

Lily var så himla söt när vi skulle äta lunch idag. Hon älskar att hjälpa till med allt som går att hjälpa till med och hon vill gärna vara med och duka fram, plocka ur diskmaskinen, byta ut ljusstumpar mot nya etc. Idag när hon skulle duka fram till lunchen så satt Belle i stolen precis bredvid hennes. Så gick Lily fram och tillbaka och lämnade grejer vid köksbordet och för varje sak hon ställde vid bordet så gick hon sen och pussade på Belle innan hon gick och hämtade en ny sak. Helt från ingenstans liksom? Jag och Johan dog när vi såg vad hon gjorde. Det är verkligen såå mycket kärlek i den lilla tjejen! 

Lilys viktigaste jobb här hemma är att lägga i disktabletten i diskmaskinen. Hon har utsett dig själv till första disktablettsansvarige här i hemmet och hon tar sin uppgift på största möjliga allvar. Flera gånger om dagen tar hon en sväng förbi diskmaskinen och ser efter om luckan är tom eller om det ligger någon tablett där i. Förut la hon dit tabletten själv men nu har vi sagt att hon bara får göra det med mig eller Johan. Är den tom när hon kikar så kommer hon i full fart och hämtar någon av oss så att hon kan få lägga i en ny tablett eller så ropar hon så högt hon kan: "Mamma OOOM!!" (mamma kom!)  

Nu har vi precis kikat på Så mycket bättre. Är det bara vi som är besvikna på årets säsong so far? Saknar det vanliga upplägget!