Sjukstuga!

Bästa mysdagen idag! Lily har haft utslag i ansiktet ett par veckor men i tisdags när vi hämtade henne på förskolan så hade hon fått några andra slags utslag. Idag kollade vi upp dem och läkaren trodde att det var svinkoppor så nu blir det antibiotika för Lily för att få bort dem. Stackars pluttan. Även Wilton är sjuk och jättehängig och de två minsta är snoriga och täppta så vi har helt enkelt haft sjukstuga här hemma idag. Det är förmodligen inte världens smartaste att ses när barnen är sjuka egentligen (och hade vi vetat att det var svinkoppor hade vi kanske tänkt lite annorlunda) men vi är såna som inte oroar oss särskilt mycket för att bli sjuka så länge det bara är virus, förkylning eller liknande. Ska man börja passa sig för att bli smittad av såna saker kan man ju knappt gå utanför dörren eller ens åka till affären.. Annat är det väl med magsjuka eller såna saker, där är man lite mer chicken. 
Vi har iaf haft en väldigt mysig sjukstuge-dag och jag älskar att umgås med kidsen och family. Musch, Wilton och Vidar åkte hem i eftermiddags men mami blir kvar tills imorgon.

Åh älsklingar! Bästa morgonmyset framför... *trumvirvel*... Pippi!

(null)

Wilton och Lily ville så gärna gå ut och leka men vi höll oss inne idag...

(null)

Lily och hennes mormor i väntrummet innan läkarbesöket. 

(null)

Följa prickarna i golvet var kul och spännande! 

(null)

Och på vägen ut från vårdcentralen såg Lily några blommor som hon ville plocka. "Manda!" sa hon medan hon plockade en liten bukett av de små blommorna. Såklart att det var Musch som skulle få dom, största favoriten <3 Hon lyckades dock inte hålla koll på dem hela vägen hem men det är ju tanken som räknas.

(null)

Ikväll bakade Lily och mami tunnbröd till kvällsfika. Mums vad gott det blev och åh vad mysigt Lily tyckte att det var. "Lika Pippi!!!" sa hon hela tiden när de bakade. Lilys första idol är helt klart Pippi. Jag måste säga att jag är glad över hennes val av person att se upp till <3

(null)

(null)

Hoppas ni haft en fin dag. Imorgon är det fredag och helg!! Underbart! Älskar helg.

Bullmamman.se

Men lilla älsklingen. Plockade hon blommor till mig, jag dör❤️❤️❤️

Svar: Såå gulligt! ♥️♥️
Evelina Nilsson