Helgens insikter!

Vi har varit hemma i princip hela helgen förutom en liten kort visit till svärisarna igår. Vi klättrade på väggarna allihopa i eftermiddags eftersom vi knappt varit ute pga spöregnet idag men det kändes som att vi alla behövde en lugn helg utan massa stress och press (och kyla och blött). 

Vad vi har kommit fram till under helgen? 
1. Lily behöver utöka sitt leksaksförråd för vi har lekt slut på allt roligt som finns här hemma. 
2. Pippi är det bästa barnprogrammet någonsin men till och med det kan bli tjatigt om man tittar för mycket.
3. Belle är världens gladaste och goaste unge numera. Koliken försvann från en dag till en annan och nu är hon så himla lugn, glad och harmonisk. Underbara älskade unge.
4. Hugo (och jag) älskar ’Our planet’ på Netflix och han har lekt att han har jagat massa farliga djur hela förmiddagen. Sjukt underhållande.
5. Det är svinkul att äta mat på sånt som man själv har odlat. Till middag blev det en galet god grönkålssoppa direkt från våra fina nya odlingslådor som vi byggde i början på sommaren. Annars gör vi (Johan) chips på grönkålen också och även de är galet goda!! Och nyttiga såklart.
6. Vi är inne på vecka tre a la celibat här hemma och har hela fyra veckor kvar på denna torrperiod. Man älskar ju när såna restriktoner ingår i operationer... 
K ä m p a !

Hoppas ni alla haft en fin helg! 

Dagens tre bilder kommer här!

(null)

(null)

(null)