Grattis älskade musch!

Idag fyller världens bästa lillasyster år. Grattis älskade musch!! Vi tänkte hoppa över kalas idag och stanna hemma för att vila upp mig men jag har saknat mina små killar alldeles för mycket nu när jag varit borta och Lily har saknat sin kusin-bästis PW like crazy så vi kunde inte låta bli att åka till Furuvik på lite kalas ändå även om man kanske egentligen borde vara hemma i lugn och ro som "nyopererad". Det var iaf trevligt att komma ut lite och träffa family! Vi blev kvar på middag också och vi hann med massa kvalitetstids-syskonhäng när alla kalasgäster åkt hem. Men jag pressade nog mig lite för hårt idag för jisses vad ont jag haft ikväll. Nu har jag tryckt i mig alla mediciner jag har och hoppas att jag kommer kunna somna snart.. Jag är trots mitt mående just nu ändå glad att vi åkte för det var sån lycka att få se Lily och Wilton tillsammans igen och att hänga med mina finaste syskon är det bästa som finns. 
Hoppas ni också haft en fin lördag! Här kommer dagens bilder.

En trött liten tjej i bilen på väg till Furuvik! 

(null)

När vi kom fram blev det inspektion av musch och Mattis utbyggnad. Så roligt och spännande att det börjar närma sig ett färdigt resultat nu!

(null)

Wilton lös upp som en sol och kom springandes emot Lily i full fart med en stor bamsekram när vi kom innanför dörren. Älskade, bästa ungar! 

(null)

(null)

Det bjöds på massa gott hembakat fika som alltid hos musch. Hon kallas ju inte för bullmamman av en slump liksom...

(null)

Fullt hus!

(null)

(null)

Bästisarna! 

(null)

Väldigt spännande med "en annan bebis" (som Lily säger) än våran egna lilla plutt. Gullungen Vidar hade växt så mycket sedan vi sågs sist.

(null)

Finaste hunken! 

(null)

Belles favorit idag var helt klart Felicia. Mysisarna! 

(null)

(null)

(null)

Världens finaste 26-åring! 

(null)