Frågestund?

Eftersom det inte händer alltför mycket om dagarna just nu känns det som att jag ibland har lite smått bloggtorka även om jag egentligen vill skriva. Därför tänkte jag att jag kunde köra ett litet frågeinlägg där ni kan få ställa frågor till mig om allt mellan himmel och jord. Är det något ni undrar över om mig? Är det något ni vill lära känna mig bättre kring? Är det något särskilt ni tycker om att jag skriver om som ni vill se mer av? Önskeinlägg? Vad som helst! Shoot! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sofie

Tycker det blir så fint när ni grejar och renoverar! Skulle vara roligt att se före- och efterbilder från era renoveringar, har för mig att du visade nåt sånt från förra huset :) Sen tycker jag alltid att det är roligt att få se olika planlösningar och hur andra använder de rum/ytor man har till förfogande hemma.

Svar: Åh tack gulliga du! 😘😘 Sjukt, hur kan jag helt ha missat att visa er vår husrust?!? 😳 Det är ju det roligaste som finns att se före- och efterbilder (och att rusta hus)! Ett sånt inlägg kommer, lovar! Tack för blogg-tips! 😘
Evelina Nilsson

Anonym

Vart ifrån kommer Hugo, en kennel? Han verkar så himla fin och Go! Hur är hans andning? Tack för en bra blogg!

Svar: Tack själv för att du läser! 💛💛 Inlägg med svar kommer!
Evelina Nilsson

Anonym

Hur skulle du beskriva relationerna till dina olika syskon? Har förstått att du är nära alla tre, men skiljer de sig åt på något sätt? Tack för en fin och ärlig blogg! :)

Svar: Tack för frågan! Svar kommer i ett inlägg! 😘 Tack för de fina orden! 💗💗💗
Evelina Nilsson

Elina

Ge mig dina bästa tips inför förlossningen och must have i BB väskan ! 😘

Svar: Absolut!! 😘 Åh det närmar sig nu 😍👏🏼👏🏼
Evelina Nilsson

Anonym

En ytlig fråga är om du inte vill visa när du handlar nya kläder till dig och barnen :) Gillar stilen och kunde vara kul att veta var du handlat om man vill härmas någon gång. Annars tycker jag du blandar bra med vardagliga uppdateringar och ibland djupare tankar, det är en trevlig blogg att klicka sig in på :)

Svar: Jag ska absolut försöka blanda in lite mer kläder osv. 😘😘😘 Vad glad jag blir! TACK! 💗💕💗
Evelina Nilsson

Anonym

Hej.
Skulle vara kul att höra om Belles utveckling. Hur ni gör amning/ersättning. Vi helammar, våran vägrar flaskan. Har ni tips. Lite sån är ju kul att läsa om😉 Jag har en dotter som är två veckor äldre än Belle.


Svar: Inlägg is coming up 🙌🏼 Kul att vi har barn i samma ålder! Hoppas allt går bra för er 😘👌🏼
Evelina Nilsson

Josefin

Jag skulle gärna vilja se lite recept/matlagnings inspo!

Svar: HA HA! Orkar inte med dig ibland... 😂🤦🏼‍♀️♥️
Evelina Nilsson

Josefin

Ok skojade med det förra. Faktiskt, dina frukostar får mig hungrig nog 😝
Vad som skulle vara roligt att se är ett dröm inlägg. Du har ju mycket i ditt liv som jag drömmer om, men det är intressant att läsa om vad andra drömmer om som man tar förgivet. Så som att vara frisk!!! Hade velat läsa om ditt DRÖMLIV!!!

Svar: My god. Drömmar! Tuffaste frågan... Men du ska få vad du ber om kära sis ☺️😉😘♥️
Evelina Nilsson