En härlig söndag!

Vilken underbar söndag vi har haft! Vi började morgonen med nybakt tunnbröd till frukost. Sen hoppade vi in i bilen och åkte till simhallen. Lily var lika lycklig i vattnet som alltid. För Belle var det premiärbad och hon älskade det också! Hon sprattlade på som aldrig förr.
Äntligen är vi inbokade på babysim med Belle också. Vi bokade även in Lily på fortsättningskurs på babysimmet a la simskola. Lily gick tre terminer babysim/fortsättningskurs men nu har hon inte gått på nästan ett år. Att få barnen trygga i vattnet känns som en självklarhet för oss så vi tycker att det är en bra idé att fortsätta även nu när Lily blivit lite större! Dessutom är det en rolig aktivitet att hitta på med lilla familjen. 

Taggad tjej redo för att "Baadaa!"

(null)

(null)

(null)

"Den där bilden kan du ju inte lägga ut! Min flint syns ju?!" sa Johan när jag visade bilden.
"Well alla runt omkring dig ser ju din flint jämt, det är bara du som inte ser den och reagerar när den dyker upp på bild såhär!" Världens finaste är han iaf den där Johan, flint eller inte! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tro det eller ej men jag och Lily blev ombytta och klara först och fick sitta och vänta på Johan och Belle.

(null)

(null)

(null)

Efter simhallen åkte vi till Johans morfar och hälsade på en sväng. När vi kom hem somnade barnen ute i vagnen. 

(null)

Efter napen kom pappa och Nelli hit. Så mysigt! De blev kvar hela eftermiddagen och kvällen! Lily har minsann maxat morfar-mys idag. 

(null)

(null)

Även svärmor kom förbi en liten sväng!

(null)

(null)

Hoppas ni haft en fin helg! Nu ska vi bänka oss i soffan för kvällen. Standard. Solsidan om en timme, tagga! Haha!