Lyckligaste lyckan!

Jag har något stort att berätta: IDAG HAR JAG VARIT HELT SMÄRTFRI!!!!! Det är första dagen sedan jag vet inte ens när?!? Det måste ju iaf vara 10 år sedan eller något som jag var smärtfri senast. Helt sjukt vilken känsla att inte ha ont. 

Redan första kissen efter att de tagit katetern på sjukhuset efter operationen var smärtfri men det trodde jag var för bra för att vara sant, men det har *peppar peppar* hållit i sig och jag kan fortfarande kissa utan att få ont. Den ständiga UVI-känslan är borta och förutom att smärtan vid piepie är borta så går jag numera på toa 3-4 ggr per dag istället för typ 34 ggr per dag. 

Hela min sjuk-känsla i kroppen är också borta. Det har varit som en energilös dimma som har legat över hela mig tidigare och så fort jag har varit igång lite för mycket innan op så har jag fått feber och blivit jättedålig men nu känner jag mig bara.... frisk! 

Den ständiga molande smärtan är helt borta idag och jag går på moln. Alltså på riktigt. Helt helt borta. 

Idag gav vi oss ut på en promenad och när vi kom hem igen så började jag fixa med tvätten och byta sängkläder och grejer.. Helt plötsligt slog det mig att jag inte hade feber och låg ihopkurad i soffan efter prommisen utan jag mådde bara bra och kunde fortsätta vara uppe utan att behöva återhämta mig pga smärtan efter prommisen. 

Jag har gått i en vidrig, äcklig, fruktansvärd morfindimma i säkert 7-8 år och nu har jag inte tagit morre på 5 dagar. Jag är alltså smärtfri utan medicin nu?? Det har jag ju inte ens varit med (hästodoser) medicin innan op?! Inte ens när jag legat inlagd med smärtpump på sjukhuset har jag varit helt smärtfri.

Och ursäkta mig nu om jag blir för privat men det får ni ta.... Det gör inte ens ont att ha sex!?!? I hela mitt liv har sex gjort ont och jag vet inte hur många hundratals gånger jag har suttit och hulkat framför toalettstolen efteråt för att det gjort så fruktansvärt ont. Jag har "inte låtit smärtan stoppa mig" men my god vad det har tagit emot vissa gånger för att jag vet vad som komma skall efteråt (det är såklart ingen som har tvingat mig utan det är jag själv som velat). Det första läkaren sa på uppvaket när jag vaknade efter op var att han hade hittat massa endometrios som han tagit bort och sen sa han något i stil med "jag förstår inte hur du har kunnat haft sex över huvud taget men jag tror att jag har lyckats lösa det problemet nu för det satt en stor endometrioshärd där som nu är helt borta". Väggen mellan buken och fiffi var liksom endo och det tog han bort och sydde ihop. Fantastiskt.

Det här är för bra för att vara sant men idag njuter jag bara. Jag räknar med bakslag och jag vet att det är ytterligare 5 månader kvar tills operationens resultat verkligen är "fastställt" men jag tänker minsann njuta av varje dag jag får som är såhär bra. Åh vad jag hoppas att detta håller i sig och att jag får må så här bra. Jag har verkligen blivit en sån som knappt vågar tro att jag kan få må så här bra för att jag har blivit besviken såå många miljontals gånger förut och därför håller jag medvetet lyckan nere för att fallet inte ska bli för stort men så kan man ju inte hålla på för alltid. JAG ÄR SMÄRTFRI!!!!

Den smärtan som fortfarande är kvar är pain when I poo (rosblad och vaniljdoftande ofc). Den molande smärtan i magen i samband med nr 2 brukar hålla i sig ganska många timmar före och efter och det är fortfarande likadant tyvärr men jag hoppas att det också kommer bli bättre. Annars står jag ut med det bara jag får slippa allt det andra! Thank god att jag inte behövde bajja idag.

Vilken underbar dag! Den 11 november 2019 ska jag minnas för alltid!!! 

(null)

Linda F⛵

Vad säger man, grattis?! Skämt å sido, blir alldeles varm av att höra att det verkar vara på rätt väg för dig Ewe🥰 Ingen förtjänar det mer än du 💕💕

Svar: Tack gulliga du! 💛💛
Evelina Nilsson

Fanny

Åh vad roligt att läsa Evelina! Jag håller alla tummar och tår för att detta ska hålla i sig 😃🙌🏼❤️

Svar: 💛💛💛 Saknar er!!
Evelina Nilsson

Astrid

Åh, vilken lycka! Kram!

Svar: 💛💛💛
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Denna dag kommer jag absolut också minnas för alltid! Jag kan inte förstå att det är sant❤️😍❤️😍❤️

Svar: 💛💛💛😘
Evelina Nilsson

thestuffinside.blogg.se

Jag kan nästan känna din lycka genom orden. Jag har också endometrios men har sluppit undan sån värk. Jag kör med en progesteronkräm som hjälp mig enormt. Särskilt med kisseriet och magbesvär. Hoppas det håller i sig. 🌷

Svar: Skönt att du sluppit så mycket smärta även om jag vet att endon är besvärlig även på andra plan... Trevlig kväll och tack för omtanken! 💛💛💛
Evelina Nilsson

Mattis

❤️❤️❤️

Svar: 💛💛💛
Evelina Nilsson