I måndags!

Sorry för (ännu ett) uppdaterings-uppehåll. Vi har haft våra bästa smålänningar på besök och då halkade bloggen ner några hack på prioriteringslistan - vi har maxat tiden med dem istället. Åh det har varit såå mysigt att ha dem här! 

I måndags åkte jag, mamma och Belle in till Uppsala för att hämta upp Lisa som skulle vara hos oss två dygn. 
Lily är tillbaka på förskolan igen och äntligen går allt lika bra som vanligt. Det behövdes 1,5 veckas hemmapaus och massa extra mami och papi-kärlek för att hon skulle komma på banan igen men nu springer hon återigen in på avdelningen och vinkar glatt samtidigt som hon ropar "hejdå mamma" innan man ens har hunnit få av sig skorna för att följa med in en snabbis. Skönt att allt går bra igen! 

Efter att vi hämtat upp Lisa i Uppsala i måndags så blev det en snabb sväng på Gränby för att uträtta lite ärenden.. 

Belle höll hårt i Lisas hand! 

(null)

Sen skulle vi till Pizza hut för lunch och där överraskade bästa Fanny, Moa och Elliot oss. Trots att resten av Smålandsfamiljen var kvar i Småland och att inte hela skaran var med så var det såå roligt att ses igen! Vi ses ju normalt ganska ofta men nu har vi inte setts på säkert 5-6 månader (!!!). De hade inte ens hunnit träffa Belle ännu så det var första träffen där på Pizza hut i Uppsala! 

Elliot hade blivit så stor!! 

(null)

Belle njöt där i Moas famn! 

(null)

Haha här ser ju Belle och Elliot nästan lika gamla ut i storlek. Elliot blir ett år i januari och Belle är nu fyra månader!

(null)

Det absolut bästa med Pizza hut är glassen till efterrätt med godaste saltlakritsströsslet!

(null)

Lilla tröttmössan somnade! 

(null)

(null)

Älskade lilla tjej. Alla som träffar Belle nu säger att hon är en kopia av min syrra Josefin när hon var liten. Belle blir mindre och mindre lik Lily tycker jag och blir mer och mer en egen liten människa... 

(null)

När vi kom hem från Uppsala hämtade jag Lily på förskolan och sen blev det busrace för Lily med sin mormor och Lisa. 

Tacos till middag!

(null)

(null)