En liten Pippi!

Vi har haft en mysig fredag här hemma. Jag började dagen med ett besök till VC för att läkaren ville kolla till min öroninflammation för att se så att det var rätt behandling jag fick och det var det minsann för både öga och öra går åt rätt håll. Skönt! När jag kom hem igen var det tre nybadad och fräscha tjejer här hemma, varav en av dem hade fått fina flätor av sin mormor. 

"Mamma!!!! Titta Pippi!!" kom Lily lyckligt springande emot mig och svängde med flätorna. Det bara lyste i ögonen på henne av lycka och stolthet. Hela dagen har gått åt till att göra allt bus som Pippi gör och Lily har verkligen levt ut sin stora idol idag. 
Jag vet att jag tjatar om hur grym Lily är men alltså hur är det möjligt att älska en så liten människa så mycket?!? Världens vackraste kärlek.

(null)

Vi gav oss ut på en liten promenad innan mami åkte hemåt. Det börjat minsann bli kallt ute nu!! 

(null)

Och på tal om kärlek.... Men alltså kom igen. Vad är oddsen på att vi fick världens bästa, vackraste, underbaraste barn twice?!? Gu vad dessa två tjejer gjorde livet fullkomligt komplett!

(null)

Om Lily försvinner iväg när man är ute så hittar men henne här 100 av 100 gånger haha. Lilla gottegrisen! 

(null)

När lillesyrran snor ens sittdel så får man minsann hoppa i lillesyrrans liggdel istället. Belle älskar sittdelen så hon sitter i den mer och mer men det känns så mycket mysigare med liggdelen.. Det är ju lättare att bädda in och gosa till det i liggdelen när det är kallt. Byta till sittdel eller inte byta, det är frågan.. 

(null)

När vi kom hem efter promenaden så ropade Lily av lycka när hon såg att Johan hade kommit hem. "Stooor bil, pappa hemma!!!" 

(null)

Nu är det all in FREDAGSMYYS!! Barnen sover och vi kikar på brors match. Efter hockeyn blir det att kolla ikapp Idol! Åh, ledig helg med familjen är världens bästa påhitt. Aldrig tidigare har helg varit så mysigt som efter man fått barn och man får chansen att vara tillsammans hela lilla familjen!