Allt blir vad man gör det till!

Hur den här veckan har sett ut? Jag har haft ganska ont faktiskt. Inte alls lika ont som innan op men tillräckligt mycket pain för att det fuckar upp mitt liv igen.. big time. Men jag försöker att inte grotta ner mig i det. Det är 4 månader kvar tills "slutresultatet av op är fastställt" så tills dess har jag lovat mig själv att inte analysera alltför mycket; det ska få gå lite upp och ner under den utsatta 6-månadersperioden och min tanke är att jag liksom bara ska låta "allt passera" under den tiden och sen utvärdera efter 6 mån... typ så... Men fortfarande är skillnaden mellan innan op och efter op total även om jag inte känner mig "friskförklarad" ännu. Långt ifrån. Men det går inte ens att jämföra måendet preop och postop för det är såå mycket som är bättre nu efter op i London. Jag kan fortfarande kissa utan några komplikationer, getting laid är inte smärtans smärta längre och jag har inte spytt av pain en endaste gång sedan op. Dock så är det ju en del andra konstigheter som händer i min kropp. Jag var ju till Akademiska förra veckan och ska tillbaka till Ackis igen om ett par veckor för att undersöka mer vad som är problemet. Jag har iaf någon konstig svullnad och en märklig blödning i magen som de inte riktigt vet var den kommer ifrån eller vad den beror på men tills nästa läkarbesök så får livet rulla på som vanligt (så länge det inte blir värre än vad det är nu för då ska jag åka in). Förhoppningsvis så ser allt bara bra ut vid nästa undersökning och att allt bara har ordnat upp sig! Jag har haft en liten bloggsvacka den här veckan men så kan det vara ibland.

Här kommer iaf två bilder som får beskriva den här veckan lite extra: 

En av alla 17 ryggbajjor den här veckan...

(null)

Och så en bild från våran morgonpromenad till förskolan imorse. Vagnen tappade helt plötsligt ett hjul. Drömmen ju. Men som vi skrattade, haha! 

(null)

Utöver detta så har vi också hunnit med en massa mys och roligheter såklart! 
 
En av veckans alla härliga promenader med mitt lilla dagtids-dreamteam.

(null)

I onsdags följde mamma med oss på babysim och badade med kidsen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi tog en promenad till förskolan igår morse i absolut spöregn. Det var väldigt mysigt faktiskt trots att vi var helt genomblöta när vi kom hem igen! Men åh vad mycket mysigare det är med snö nu - jag var så redo för det!

(null)

Som den här lilla ungen har längtat och längtat, väntat och väntat på att snön skulle komma till Östhammar. Och så inatt kom den! Lyckan i hennes ögon imorse var total. Lily hade tydligen knappt kunnat slita sig ifrån fönstret på förskolan idag när de var inne för att hon ville titta på snön hela tiden. Gohjärtat! Imorgon blir det snöbus all day!!! 

(null)

Jag, mamma och Belle tog en liten runda på ÖB efter lämning.. Jag har typ aldrig handlat på ÖB tidigare förrän jag flyttade till Östhammar. Nu är det liksom dit man åker om man vill "ta en liten shoppingrunda", haha!! 

(null)

Lily och mamma gjorde en snölykta och en snögubbe imorse innan förskolelämningen. Efter hämtningen så slutfördes snögubben med en mössa och morotsnäsa. Lily och Hugo tyckte att det var lite konstigt med den nya figuren som stod där på vår gård men Lily har stått i fönstret och tittat ut på dem halva kvällen. 

(null)

"Lily krama NÖÖ-gubben!" sa Lily efter ett tag och så gav hon snögubben en stor kram. Hon är så himla fin, snäll, omtänksam och kärleksfull våran lilla tjej. 

(null)

Förutom snön så är det ännu en stor grej som har hänt här hemma.. Tomtenissen har flyttat in!! Lily och Wilton har stått och kikat efter lilla tomtenissen i säkert en timme ikväll. Så gulligt så jag dör. 

(null)

Ååh! Vi ska få fira jul med våra barn och vi har allt framför oss - jag kunde inte vara mer taggad!!!! Lycka. På söndag är det första advent och adventsljusstakarna har fått flyttat in. Vi har snö. Lily lever just nu livets liv och lyckan och spänningen som man ser i hennes ögon över allt som händer med snön, tomtenissen som flyttat in, tomten som knackade på fönstret sist vi var i Hedesunda och allt som har med julen att göra sprider sig även till alla oss andra. Att fira jul som en familj med sina egna barn gör ju verkligen att man blir som barn på nytt igen and I love it! 

Let’s go all in CHRISTMAS i år!! Eller nåt sånt, haha.