Back in Gävletown!

Igår kväll så bestämde vi oss för att åka till Gävle idag och bo på hotell över natten. Vi checkade in vid 16-tiden i vårt jättefina hotellrum och sen kom Musch och Matti plus barnen hit och mötte upp oss för middag! Vi hade tänkt äta på Absint men det var proppfullt med folk så vi fick tänka om och bestämde oss för en annan restaurang tvärs över gatan eftersom vi hade lite småbråttom. 

Klockqn 19 började brors hockeymatch i Strömsbro och han hade en stor hejarklack idag minsann! Det blev vinst och tre poäng för Väsby. Dessutom blev det två härliga poäng för brors också. Grym! 

Gu vad mysigt det här är med en liten tripp tillsammans hela lilla familjen. Sånt här borde man göra oftare. Åh vad jag njuter!

Så fort vi körde in i Gävle idag så fick jag en riktig myskänsla. Jag trivs i Östhammar men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar Gävle ibland. Jag hade ju ändå bott i centrala Gävle i 13 år innan vi flyttade till East. Det jag saknar mest är närheten till allting. Att bara kunna dra en liten spontan shopping/bio/fika/träffa vänner... Östhammar har ju det viktigaste som man kan tänkas behöva men vill man ha något mer än "det absolut nödvändigaste" så är det ju Uppsala som gäller och dit är det 6 mil.. Det är det absolut sämsta med att bo i East men man kan ju inte få allt här i världen. Vi njuter iaf av att vara här i mitt kära Gävle ett dygn! 

Jag blir alltid så himla lycklig när jag ser bilder på hela min lilla alldeles egna familj. Så mycket lycka i en och samma bild! 

(null)

Och lyckan fortsatte när vi fick möta upp våra favoriter! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag vet inte vem av de tre på bilden som var mest sugen på minibaren, haha. 

(null)

Hockey!!

(null)

Bill och Bull hejar på sin morbror.

(null)

Lily somnade i mammas famn under matchens sista period. Alltså det måste vara typ ett år sedan hon somnade i famnen senast? Gulligt var det iaf! Hon har nog fått kvällströttheten av sin far...

(null)

(null)

Älskling!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tillbaka på hotellet igen vid 22-tiden!

(null)

Våra små prinsessor! 

(null)

(null)

(null)

Oh shit, klockan är visst mycket. Nu är det dags att sova! Hoppas ni får en fin helg!! God natt!