Våran tisdagsmorgon!

Imorse vaknade vi alla av Johans larm strax efter kl 6.. Lily låg och pratade och grejade i sin säng i sitt rum ända tills klockan 7 och jag låg och drog mig i våran säng medans Johan gick upp och åt frukost och åkte till jobbet. Det är så himla mysigt att ligga och lyssna på Lily på mornarna när hon babblar på och grejar i sin säng alldeles själv. Men det var ännu mysigare att gå in till hennes rum och säga god morgon vid 7 och mötas av världens gulligaste leende och armar som sträcktes upp emot mig så fort jag kom in. Att vara mamma är utan tvekan det finaste som finns. 

Idag kände jag bara för att ha Lily hemma och busas och gosas hela dagen och bara ha henne nära hela tiden. Jag älskar verkligen att vara med henne.. Varje kväll när hon somnar känns det ganska skönt att få lite egentid med Johan men det tar väl bara en halvtimme kanske så vill man att hon ska vakna igen och att hon ska fortsätta hänga med oss. 
Jag saknar verkligen henne varje dag när hon är på dagis men när jag mår som jag gör så vet jag att hon har det bättre och roligare på dagis än hemma och jag skulle inte fixa att ha henne hemma hela dagarna med mitt mående. Det suger men det är så det är tyvärr. Jag hade den sämsta dagen på länge igår och det verkar hålla i sig idag också. Jag får vila upp mig idag och så får hon leka av sig massor på dagis idag så orkar vi maxa tiden tillsammans i eftermiddag när hon kommer hem igen. Bästa, finaste lilla tjej. 

Sorry för den dåliga kvaliten på bilderna men det blev bara mobilbilder imorse.. Det är väl bättre än inget kanske. 

Frukost är livet tycker Lily! 
Oftast äter hon yoghurt och Cherrios (gärna två stora portioner) och en macka med ost (eller hon äter alltid osten först och mackan sen) och mjölk till frukost. Det spelar ingen roll hur mycket hon ätit för så fort frukosten är slut så tar hon upp tallriken och sträcker fram den till mig och säger "Meeer! Meeer!" 

(null)

(null)

Alltid detta skeptiska ansikte när man ska försöka fånga henne på bild i vagnen trots att hon alltid är svinnöjd sekunden innan man ar fram telefonen för att fota, haha. Hon pratar och pekar så mycket när man är ute nu. Det är så mycket man ska hänga med på; bilar som brummar förbi, hundar som skäller, cyklar som kommer swishandes, fåglar som kvittrar och katter som springer över vägen

(null)

Hon var glad när hon sprang in på avdelningen idag och det känns alltid skönare att lämna henne då. Särskilt de dagar när man inte alls vill lämna henne där egentligen utan bara vill ha henne hemma. Det känns skönt att vi kom ut på en promenad på morgonen så att man har gjort något vettigt idag åtminstone. Nu blir det till att bädda ner sig i soffan och titta på Trädgårdstider på SVT-play. Så himla mysigt program. Jag vill bara fixa och göra fint i hela trädgården nu nu nu!! 

Hanna

åhh det låter som härliga morgnar!

Svar: Det är det verkligen ☺️💗
Evelina Nilsson