Äntligen some freshness!

Idag har jag planterat om lite grejer som vi fått till vårt land.. Vi har fått massor med saker som ska ner i landet snart men problemet är att vi än så länge inte har något land, haha. Planen är väl att försöka få ihop något i helgen.. Vi får se hur långt vi kommer! Vi har ju växthuset också men jag tror inte att det räcker, we need more space!! 

I eftermiddag ville Eva hämta Lily på förskolan så jag körde en riktig makeover efter att varit ute (dock vilandes för det mesta) nästan hela dagen. Jag hoppade in i badrummet; färgade håret, gjorde ansiktsmask, skrubbade, gjorde hårinpackning, filade och målade naglarna och blev bara allmänt fräsch. Det behövdes efter att inte ha duschat håret på 9 dagar... Jag duschar normalt håret 1-2 ggr i veckan så jag brukar i vanliga fall inte vänta riktigt så länge som 9 dagar men ibland händer det. Nu känner jag mig dock som en helt ny människa, härligt! 

(null)

Vi har kikat på en riktigt skum film ikväll; Serenity. Jag kollar normalt inte på filmer som fått lägre betyg än 6,3 på Imbd men ikväll gjorde jag ett undantag och nu blev jag än en gång påmind om varför jag satt den gränsen.. 
Nu ska vi gå och lägga oss och fortsätta titta på något i sängen. Lily var vaken mellan 3-5 inatt helt random och för oss som är bortskämda med en dotter som sover 12 h per natt och är vana att få sova hela nätter så var det riktigt tufft så vi är trötta ikväll, haha. Hon var hur nöjd som helst och var riktigt pratglad och busig men vi var inte riktigt på samma nivå som henne. Efter att ha busat järnet i vår säng i två timmar så la jag tillslut över henne till sin säng igen vid 5 och då somnade hon om tillslut och tog sovmorgon till 8. Hoppas det inte är någon ny vana hon tänkt börja med!