Söndag i stugan!

Vi körde ännu en utedag i stugan idag. Vi har rensat och fyllt en hel släpvagn med grejer som ska slängas. Vi ska bygga någon slags soffa på altanen också så det har vi grejat lite med. Jag har premiärklippt gräset och så har vi lekt läänge i sandlådan. Stranden kommer helt klart att vara populär för Lily i sommar. Hon älskade ju stranden och att bada i Thailand men ju äldre hon blir desto mer känns det som att hon verkligen uppskattar allting så jag ser verkligen fram emot sommaren! 

Vi åkte hemåt vid 14-tiden och hann hem lagom till matchen. Det var skönt att komma hem inte alltför sent så att vi fick en kväll hemma också innan den nya veckan drar igång. Ikväll blev det laxpasta till middag och jag har hunnit däckat på madrassen i lekrummet mitt i en lek med Lily. Jag vet att jag inte är trött "på riktigt" utan att det är medicinen som fuckar upp hela mig men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu och vila resten av kvällen (förmodligen till en film eller bok i sängen). 

Två bilder har jag lyckats skrapa ihop idag..

Den första bilden: morgonens magiska frukost! Jag älskar när Johan gör "riktig" varm choklad med kakao. Så himla gott! 

(null)

Den andra bilden: vårt mysiga smultronställe! Det ser så mycket trevligare ut när vi åkte därifrån idag än när vi kom dit förra gången. Nu är det ordning och reda! Vi har massor med idéer på vad vi vill göra här vilket känns jättekul.

(null)

Vi rustade upp den största stugan (närmst i bild) när vi köpte stället och den blev verkligen så himla fin. Det är där vi har boat in oss och det är den som jag alltid kallar för "våran" stuga (förvirringen kan nämligen bli total ibland med alla tre stugorna). Badrummet är väl egentligen det enda som är kvar att göra i vår stuga men det får bli någon gång framöver - det funkar hur bra som helst som det är idag. 
Mellanstugan är ganska nygjord så den är också fin precis som den är. Den stugan är perfekt när man har gäster som vill sova kvar och vi har även hyrt ut den några veckor varje sommar (den är fullt utrustad med kök/diskmaskin och badrum/toalett/dusch och allt man kan tänkas behöva).. 
Minsta stugan har precis byggts ut lite och fått badrum även den så nu är liksom alla tre stugorna fina och beboeliga. 
Det är perfekt att ha så mycket plats (och sovplatser) när man är en så stor familj som älskar att umgås! Tänk att finaste stranden och sjön ligger bara ett tiotal meter ifrån vår stuga - det här stället är nästan för mysigt för att vara sant. Jag får nypa mig i armen ibland över att det faktiskt är vårt

Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni får en bra start på veckan!