Sliten Evis!

I söndags var jag så himla dålig med smärtor efter en fullspäckad helg med middagar, bröllop och ettårskalas. Vi var bjudna till Eva och Christer på middag på söndagskvällen men jag orkade verkligen inte följa med så family fick släppa av mig hemma efter kalaset i Furuvik och så åkte de dit själva. Jag stupade i säng vid 18-tiden och sov in princip 14 h i sträck.. Helt galet. Smärtnivån var högre än vanligt i helgen och det suger energi värre än något annat så det var skönt att jag lyckades somna trots smärtorna och fick sova bort så många timmar. 

Igår morse blev det promenad till dagis och sen blev det hem och stupa i säng igen.. Jisses vad trött jag är på att må så mycket sämre och ha så fruktansvärt ont igen. Jag vill bara sova, sova och sova. Det var iaf skönt att komma ut på en promenad och röra på sig lite! Det är alltid skönt att se att världen fortsätter omkring en trots att man själv är i något slags dvala. Samtidigt är det också så jobbigt att se, att mitt liv står stilla medans alla andras liv bara fortsätter som om "ingenting hänt". 

En av mina favoritklänningar just nu! Köpt på Zara. Det är inte en gravidklänning men jag tog en storlek större och då fick magen plats minsann! 

(null)