Nimnen!

Efter frukosten igår så åkte jag, Lily, Hugo och brors till Vinnersjö för en eftermiddag med farmor och farfar. Vi hämtade upp musch och Wilton vid bussen i Hedesunda innan vi åkte vidare för lunch hos farmor och farfar. Efter lunchen åkte vi alla till en stuga i skogen (Nimnen) och hängde där i flera timmar. Det är så himla mysigt med alla små stugor som finns på pappas mark lite överallt. Jag älskar verkligen skogen och landet! Jag skulle inte vilja bo där ute men jag älskar att vi fortfarande har kopplingar dit så att man får anledning att hänga där lite nu och då! Åh vilken mysig dag det blev! 

Jag mådde dock riktigt dåligt igår och smärtspydde innan vi skulle åka.. Trots måendet så var jag alldeles lycklig och påfylld med energi igår kväll när vi åkte hemåt. Jag har världens finaste syskon och världens finaste familj. 

Vi började med ett litet stopp hos mami i Hedesunda för att hämta upp deras bilstol så att Wilton skulle kunna åka i våran bil. Mamma och pappa bor bara några hundra meter ifrån varandra vilket är väldigt smidigt! 

(null)

(null)

Sen gick vi och mötte upp musch och Wilton vid bussen och när vi alla var samlade igen så gick vi till pappa och packade in oss i bilen och åkte mot Vinnersjö.

(null)

Efter lunch hos farmor och farfar så åkte vi vidare till Nimnen! 

(null)

De här två brottas hela tiden och Lily tycker att det är svinkul trots att hon hamnar som en plattfisk på marken på en halv sekund. Hon har inte en chans mot Wilton trots att han är 4,5 månader yngre, haha.

(null)

Finaste farmor! 

(null)

(null)

(null)

Fika är ju standard när man hänger med den här generationen (åtminstone i min släkt). Det ska fikas före lunch, fika efter lunch, eftermiddagsfika, fika efter fikat... Och en fika på det. 

(null)

(null)

Vackra vår och vackra Vinnersjö!

(null)

(null)

Lily och Wilton har ju helt klart den hunkigaste morbrorn. Men han har inte bara the look så att säga; han är världens finaste och mest genomsnälla brors också med den härligaste personligheten och han är alltid så himla glad! Man mår liksom bra av att vara nära honom.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hugo är världens lyckligaste hund när han får vara fri och dra ut på egna små äventyr.. "Gänget! Jag springer bort hit en sväng, ses om en stund!" 
Han vill vara en ganska så tuff hund utåt men egentligen så är han en chicken och vågar inte gå så värst långt själv. Han håller sig gärna nära och håller noga koll på att vi inte försvinner ifrån honom! Plutten.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Wilton äääälskar Hugo så himla mycket! Han lyser verkligen upp när de ses. 

(null)

(null)

Liljekonvaljer måste ju vara bland de vackraste blommorna som finns! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så härligt att vårvädret är tillbaka igen! Det känns ju så mycket lättare att ta vara på dagarna när vädret är fint. Jag är glad att jag trotsade smärtan och mitt mående igår och inte gav vika trots kräka.. Den här tisdagen hade jag absolut inte velat missa!

Brors

❤️❤️❤️