Kosläpp!

I förmiddags var vi till Harg på kosläpp. Det var inte så värst mycket fart på kossorna som man brukar se vid kosläpp men det är alltid mysigt att komma ut och göra något. Lily lärde sig att kossorna låter "Muu!" och tyckte att det var väldigt spännande iaf. 

(null)

(null)

(null)

"En prins om man pussar på den säger du?" Ganska skeptisk.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Wilton sov sig igenom hela kosläppet. Tack och lov missade han inte så mycket.. 

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem igen blev det utehäng och fika på altanen. Vi fick bakelser och barnen fick jordgubbar och vindruvor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Rutschkanan går varm här hemma.. 

(null)

Lily och Wilton är så galet gulliga tillsammans. De jagas, brottas, busar och leker för fullt tillsammans nu. De blir så stora våra små gullhjärtan! 

(null)

(null)

Vid 13-tiden åkte musch och Matti hemåt. Lily somnade på en gång när huset blev tomt och jag somnade strax efter.. Lily sov i tre timmar och jag sov i två. Helt galet. Medicinernas biverkningar håller i sig tyvärr och jag skulle kunna sova dygnet runt. Hoppas det vänder snart. 

Eva och Christer kom förbi på em och blev kvar på middag. När de skulle åka hemåt så ville Lily följa med dem hem så vi blev ensamma och barnfria ikväll. Det blir nog en tidig kväll för oss men först ska vi kika GOT och Robinson. En helt perfekt söndagskväll tänkte jag skriva men sen insåg jag att det bara är onsdag. Två dagar kvar och sen är det helg igen - härligt! Jag känner mig påfylld av energi och känner mig väldigt lycklig trots att jag mår så himla dåligt och egentligen bara vill ligga i sängen i fosterställning och sova. Att umgås med favoritmänniskor gör minst sagt gott och vi har verkligen haft en grym start på veckan. Hoppas er vecka varit lika bra so far!