Fyrhjulingsrace!

Efter Nimnen-hänget igår så åkte vi tillbaka till Hedesunda igen vid 17-tiden för middag hos pappa och Maria. Johan kom också dit efter jobbet! Efter middagen blev det fyrhjulingsrace med barnen. Både Lily och Wilton älskar allt som brummar så lyckan var total när pappa brummade ut fyrhjulingen... De ville aldrig sluta åka och Lily ropade "Meeer! Meeer!" så fort vi tog av henne från fyrhjulingen eller stängde av den. Det var så spännande och stort tyckte dem och de såg verkligen malliga ut när de åkte iväg.. Så himla gulliga! 

Först var det väldigt roligt när fyrhjulingen kom fram... 

(null)

... sen blev det spännande... 

(null)

... och sen blev det nästan lite för spännande så då ville hon kramas lite med morfar innan hon vågade sätta sig ner igen! 

(null)

Men sen var det bara kul och vi höll säkert på med fyrhjulingen och åkte i över en timme. 

(null)

Mallgrodorna! 

(null)

Sitta själv och rycka i spakar och trycka på knappar var riktigt roligt tyckte Lily! 

(null)

Finaste Maria och papi! 

(null)

(null)

När vi skulle gå in blev det krokodiltårarnas krokodiltårar så det fick bli ett siiista åk innan vi gick in och åt efterrätt! 

(null)

Det var precis som att Lily tänkte på gårdagskvällen imorse när vi satt och åt frukost för helt plötsligt lös hon upp, babblade på som aldrig för och la in "Bruum! Bruum!" lite nu och då i hennes meningar. Det kändes verkligen som att hon ville prata om hur kul det var igår kväll med fyrhjulingen hos morfar! Lillskruttan. Hon blir så himla stor!