Family-sunday!

Imorse blev det en typisk helgfrukost här hemma. När Johan fixar helgfrukost så blir det oftast nybakta scones och stekt ägg. När jag fixar frukost blir det scrambled bananpannkaka med vaniljkvarg, jordnötssmör, kokos och sylt/jordgubbar/hallon/whatever man är sugen på. Mums! 2 ägg per 1 banan - blanda, stek och voilà. Så gott! 

En färgglad helgfrukost!  

(null)

Efter frukosten åkte vi till Gimo för lite bad. Lily blev så lycklig när armpuffarna kom fram här hemma och när hon förstod vad som var på gång. Och ännu mer speedad var hon i omklädningsrummet vid simhallen i Gimo innan vi kom ut till poolen. Vi gick babysim där och jag tror att hon kommer ihåg det för hon blir alldeles överlycklig när man kommer dit! Älskade lilla badanka! 

Nybadade tjejer! 

(null)

Efter bad blev det lunch hos Eva och Christer och sen blev Lily och Hugo kvar där hos sin farmor och farfar. De ska sova över hos dem inatt och vi är barn- och hundfria här hemma! Tomt och lite saknigt men också skönt. 

Hoppas ni får en fin söndagskväll! Vi kommer nog att.... *trumvirvel*.... ligga i soffan hela kvällen och köra filmmarathon!