En vanlig tisdag!

Imorse skulle jag till barnmorskan efter lämning på förskolan men istället hamnade jag vid en olycka och blev stillastående i nästan en timme. Jag var på plats innan all räddningspersonal ens hade hunnit dit så jag måste ha kommit ganska precis efter att olyckan hade hänt och man blir alltid lite extra tacksam till livet när man varit så nära och sett olyckor. Hade jag inte vinkat en extra gång till Lily på förskolan imorse kanske jag hade varit en av de inblandade.. Man inser hur skört livet är. Hoppas alla klarade sig! 

Vilket härligt väder vi har igen.. Sverige levererar!! Jag har rensat grejer här hemma större delen av dagen idag. En del städning, tvätt och gräsklippning har jag också hunnit med. Så skönt att få undan en massa. Äntligen kan man röra sig lite mer fritt här hemma utan att snubbla på saker överallt eller behöva flytta på fem andra saker innan man kan få fram det man egentligen skulle ha. Vår hall blev helt plötsligt lite större, härligt! 
Nu ska jag hämta hem våran lilla skruttfia ifrån förskolan! 

Bästa outfiten när man är gravid på sommaren är ju helt klart klänning. Så himla skönt! Hoppas vädret håller i sig nu så att jag kan bo i klänning tills bebis kommer.. Det är otroligt skönt att slippa allt som trycker på magen. Gravidbrallor och gravidtights i all ära men med endomage så kan till och med de göra ont ibland när de trycker på magen. Jag kan inte fatta att vi redan är i vecka 35?!? Hur snabbt går tiden egentligen? 

(null)

Anonym

Men du har ju så fina kläder jämt. Vart är denna klänning ifrån?😄

Svar: Haha men gulle! 😅 Tack! 😚 Den här klänningen är svingammal. Jag köpte den på rea på Vero Moda för sisådär 7 år sedan. Väldigt basic men jag älskar den och perfekt för en tjock kagge som växer (tur att jag var smart och köpte den i fler färger, haha) 😍👌🏼
Evelina Nilsson