En dålig dag!

Jag förstår inte hur jag kan reagera så olika på medicinen från dag till dag.. Idag är jag bara så himla yr och konstig i huvudet och allt bara snurrar när jag står upp. Det känns typ som efter att man har åkt karusell fast hela tiden. Smärtan är som smärtan alltid är men den är ändå någorlunda under kontroll. Det är bara så himla jobbigt att må så här hela tiden. Jag vill typ bara ligga och sova bort hela dagen.. Det kanske får bli så.

Besöket hos barnmorskan imorse gick iaf bra. Jag har inte graviditetsdiabetes, alla blodvärden såg bra ut, urinprovet som visade högt var ok på odlingen så det var också lugnt och bebis hjärta tickar på och hon växer som hon ska. Enligt BM så ligger lilla bebis redan fixerad med huvudet nedåt. 
Jag ligger strax under normalkurvan på magmåttet vilket innebär att magen är mindre nu än förra graviditeten. Jag har svårt att fatta det för jag känner mig verkligen enorm men de kan ju knappast mäta fel varje gång, haha. Om ca två veckor ska vi göra tillväxtultraljudet och då får vi se om det verkar bli en stor bebis igen eller inte. Enligt magmåttet så borde hon ju vara lite mindre men vi får väl se. Spännande tider! 

(null)