Det här med att kissa på sig...

Nu ska jag, Josefin, Musch och Anna precis hoppa in i bilen och åka mot Uppsala. Jag har läkartid hos SMV på förmiddagen för att följa upp tillväxtultraljudet och de andra ska passa på att shoppa lite i Uppis under tiden. Vi tänkte hinna med en lunch också innan vi åker hemåt igen. Mysigt! 

(null)

Igår började jag dagen med en smärtkräka igen. Eller en och en.. Jag hulkade och hulkade och slutade aldrig. Vill ni höra storyn? Jag hulkade så mycket och var samtidigt så himla kissnödig så jag kände att jag hade svårt att hålla emot pie pie när magen krampade så mycket. Jag hade två val: Kissa på mig på golvet eller spy på golvet.. Jag beslutade mig för att jag hellre spydde på golvet än kissade på mig på golvet så mitt i hulkandet svängde jag om och kissade på toaletten istället (eller i ärlighetens namn hade det redan börjat komma lite innan jag hann runt till toaletten) och fortsatte spy på golvet. Att kissa på sig är ju bara för förnedrande. Glammigaste livet ever. Det här med att hålla tätt är inte alls lika lätt i v 36 som innan graviditeten och jag brukar ju dela med mig av alla möjligt äckliga storys så varför inte dela med mig av denna också. 
Bucketlist: kissa på sig under graviditeten, check! 

Jag mår helt klart sämre igen i endon och smärtspyorna har tyvärr gjort comeback. Jag försöker att stänga av och inte ge det så mycket plats men det är klart att det påverkar... What doesn’t kill you makes you stronger och allt det där. Det är ändå härligt att göra lite roliga saker om dagarna för att tänka på annat och det underlättar ju något för att inte deppa ner sig över måendet. Det är ju vad det är liksom så det är bara att försöka göra det bästa av det!