Dagistjej!

Idag har jag städat här hemma. Det är alltid så skönt att få fint hemma inför helgen. På eftermiddagen tog jag och Hugo en promenad till förskolan för att hämta hem våran lilla tjej. 

Lily var inte alls sugen på att följa med hem idag.. Hon hade alldeles för roligt på dagis! 

(null)

Måttligt road tjej på vägen hem när hon dessutom insåg att det är helg och två dagar kvar tills hon får komma tillbaka till dagis igen... 

(null)

Men sen var humöret på topp igen när vi gjorde ett stopp i lekparken på vägen hem.. Gunga är en stor favorit! 

(null)

Lily hittade två puckar i lekparken som var väldigt roliga. Kommer hon bli en liten hockeytjej tro? Sjukt spännande att se vad hon blir för person när hon blir äldre.. Vad kommer hon ha för intressen? Vad kommer hon jobba med? 

(null)

När vi kom hem blev det lite häng ute på gården tills Johan kom hem. 

Min fina italienska musche är tillbaka i full styrka.. Jag antar att det är pigmentförändringar som jag får när jag är gravid för den försvann nästan helt mellan graviditeterna och så vips är den tillbaka nu igen! Svincool ju.. eller inte.. Tur att det finns foundation de dagar man ska göra något särskilt och inte pallar att se ut så här, haha. Men en liten musche är ändå värdsliga saker! 

(null)

Vi har ätit laxpasta till middag, busat i lekrummet, läst böcker, dansat till babblarna och nu sover lilla barnet. Vi kommer spendera fredagskvällen i soffan as usual. Jag vill egentligen bara dra täcket över huvudet och ligga där tills jag slipper mediciner någonsin igen men det är ingen hållbar plan så jag krigar vidare och försöker göra det bästa av situationen. Men fy tusan för mediciner och biverkningar alltså.. Den nya medicinen funkar faktiskt liite bättre på smärtan men den har 10 ggr så mycket biverkningar så jag vet knappt vad som är bäst; att känna sig helt borta och vilja sova dygnet runt men med en något lägre smärtnivå eller vara med i matchen någorlunda men ha lite ondare. Alltid detta pest eller kolera när det gäller endometriosen..

Hoppas iaf att ni får en fin helg allesammans!