Byggdrottningen!

Igår körde vi som sagt byggverkstad här hemma.. Vi var ute precis hela dagen och det är ju hur underbart som helst. Bänken vid entrén blev klar och vinbärsbusken fick sitt stöd. Vi ska bygga en bänk till på altanen på framsidan och så ska vi fixa något slags land på baksidan till alla våra jordgubbsplantor som sprider sig så vi har fortfarande massor att göra. Vi ska göra ett utekök också och så ska vi göra om lite på altanen på baksidan men det får vi se när det blir av. Det är nog det bästa med hus: man blir aldrig riktigt färdig utan det finns alltid små projekt som man vill göra. 

Lily tyckte att det var superkul att få vara med och bygga.. Hon bar grejer och gav oss skruvar och var väldigt engagerad. Sötskruttunge! 

(null)

(null)

Men en vila efter att ha burit grejer fram och tillbaka var minst sagt välförtjänt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Precis när vi var färdiga med byggandet för dagen och skulle gå in så brummade grannkillen förbi i det här lilla vrålåket och Lily blev lyrisk. Våran lilla "brum-brum"-galning blev väldigt nöjd efter att ha fått provåka. Det får nog bli en liten sån här bil i tvåårspresent sen till Lily.. 

(null)

Efter pizzamiddag så blev det gos i soffan och bad innan Lily somnade strax efter kl 19. Jag och Johan kollade på Billions och Robinson innan vi gick och la oss vid 23. Vilken superhärlig helg vi haft!

(null)