Big baby!

Imorse var vi och tittade till våran lilla mini i magen. Eftersom Lily var stor när hon föddes ville de ju göra ett tillväxtultraljud mot slutet för att ha lite extra koll på denna bebis så att det inte blir något strul och onödiga komplikationer vid förlossningen. Eftersom det var så precis att Lily kom ut pga trångt bäcken i kombination med stor bebis så ville de väl inte att vi ska ta några onödiga risker och därför har de pratat om igångsättning några veckor innan BF om bebis är stor för att hon inte ska biffa på sig alltför mycket tills hon ska ut. Dessvärre verkar även denna lilla mini bli en bjässe haha.. Vad är grejen med att jag bygger så stora barn?? Magmåttet ligger liksom under normalkurvan så det finns ju ingenting som tyder på en stor bebis men trots det gömmer det sig en sumobrottare där inne. Sjukt. Bebis låg inom "normalkurvan" för vad som är ok så det var ingenting att oroa sig över men hon var ändå nästan 20 % större än vad de "normalt" är i vecka 35. Det är ju ganska mycket?! Hon uppskattades väga nästan 3 kg just nu. 
På fredag är det läkarbesök för att ta ställning till vad som kommer ske härnäst.. Skönt att allt såg bra ut iaf! "Hellre en bitig bebis med lite extra hull än en klen liten som inte växer som den ska!" sa hon som gjorde ultraljudet och skrattade. Vi får väl tänka så, haha.. Men det hade ju varit mysigt att glida runt på BB med en liten minibebis den här gången. Alla ba: "Vad gör ni fortfarande kvar på BB? Eran bebis ser ju ut som att hon snart ska börja förskolan!" Eeh nej alltså hon föddes igår....

Tänk att om några veckor åker vi i den här hissen igen med en nykläckt liten tjej som ska få komma hem för första gången! Vi vet ju inte riktigt om de beslutar sig för igångsättning eller hur det blir men oavsett kommer de nog inte låta oss gå över tiden iaf. Det innebär att hon med största sannolikhet är hos oss senast om 39 dagar (BF). Sjukt spännande! Det är så galet nära nu! 

(null)