Vaccin!

Efter förskolan idag så åkte vi till BVC för att Lily skulle få vaccin inför resan. Hon fick vaccinet som man normalt får vid 18 månader lite tidigare eftersom vi ska ut och resa, och så fick hon även ett "extra" vaccin mot hepatit A och B (tror jag att det var?).. Det gick jättebra och hon var så duktig! 

(null)

Igår när Johan skulle klä på Lily så hade jag lagt fram kläder till henne nere vid skötbordet.. "Oj vad ska du ha på dig för tokiga byxor idag?" hörde jag Johan säga till Lily med lite halvt skeptisk ton.. "Vadå var dom inte fina?" frågade jag från övervåningen. "Jo absolut! Dom var jättefina... om man ska på cirkus!" svarade Johan. Haha! Roligaste svaret.. Jag älskar iaf hennes randiga brallor! Man blir så glad av dem! 

Nu har vi precis tittat klart på filmen ’First man’ om Neil Armstrong och månlandningen. Den var väl bra och sevärd men jag skulle nog inte se den igen.. Men smoothien som Johan gjorde ikväll skulle jag kunna äta igen och igen och igen, varje kväll i resten av mitt liv. Såå himla god! Hemligheten med smoothie är att ha i ingefära oavsett vilken övrig smak man tar. Ikväll blev det hallon och ingefära med lite annat gott i. Mums!! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags att gå och lägga oss. Det blir nog till att titta på något på tvn uppe i sängen innan vi somnar men just nu vill jag bara bädda ner mig i sängen i fosterställning.. Jag har haft en väldigt dålig dag idag igen. Så himla ont. Det var iaf skönt att vi tog en promenad till förskolan imorse så att vi fick komma ut lite!