Unga Astrid!

Igår kväll hyrde vi filmen ’Unga Astrid’. Vilken fantastisk film! Jag förstår att den har fått en del kritik av Astrids familj för den var väldigt utlämnande men jag älskar Astrid mer än någonsin efter att ha sett filmen och jag tyckte den var grym. Vilken otroligt stark människa hon var! 
Jag ville bara flytta över Lily till oss igår kväll när vi gick och la oss men jag stod emot och lät henne fortsätta sova kvar i hennes säng.
Jag fascineras ganska mycket av hur otroligt påverkad man blir av allt när man har fått barn. Man förändras verkligen på många olika sätt och jag förstår knappt hur det ens är möjligt att något sådant kan förändra en människa då mycket.. Innan jag fick barn så hade nog filmen om Astrid bara varit "en bra film" som liksom passerat förbi men nu berörde den verkligen mig så himla mycket. Så fin. 

Nu har jag precis lämnat Lily på förskolan. Hela den här veckan har hon blivit glad när vi kommer in till avdelningen. Hon springer fram till någon av pedagogerna, sträcker upp armarna för att visa att hon vill komma upp och sen vinkar hon glatt hejdå till mig och visar tydligt att hon är redo för en dag på dagis. Duktiga lilla stora tjej! 

(null)


Josefin

Okay I see you!!!! 👀🔥

Svar: 😘😘💗
Evelina Nilsson