Marknad i Khao Lak!

Det blev en härlig copy-paste idag ifrån gårdagen.. Vi har hängt på stranden massor, ätit lunch vid en av de mysiga strandrestaurangerna, badat lite i poolerna och haft en superhärlig dag på alla sätt. Ikväll var vi in till den stora marknaden i Khao Lak! Jättemysig! Vi kom hem för en stund sedan och har hunnit med lite balkongmys innan det nu är dags att gå och sova. Vi sov alla till kl 9 imorse och det var så galet skönt! Jag vaknade inte en enda gång på hela natten, jag vet inte när det hände senast.. Hoppas vi lyckas få sovmorgon även imorgon. 

(null)

När bebis känner för att lägga sig på något jättekonstigt sätt så att magen får en minst sagt udda form... Magen blir precis stenhård, bebis knölar ihop sig till en liten boll och magen står rätt ut! Häftigt ändå att det är en riktig liten människa där inne som rör sig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det där med bordsskick...

(null)

På väg till taxin för att åka in till marknaden! 

(null)

(null)

Världens godaste passionsfrukt-shake! Jag hann med två stycken på marknaden.

(null)

Är man på marknad ska man äta middagen från en sånt här stånd.. Så himla gott! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså ni förstår inte hur mycket jag njuter av den här resan. Den vidriga endometriosen följer ju såklart med mig även hit och jag mår tyvärr "som vanligt" men det är ändå så himla skönt att bara komma bort från allt lite och tänka på annat. Det har varit en minst sagt tuff vinter med ett fruktansvärt långt smärt-skov och en otroligt tuff endometriosperiod så det känns fantastiskt att få komma bort och bara njuta.. Framförallt så är det mysigt att få hänga dygnet runt med de bästa människorna jag vet. Jag är så lycklig för min lilla familj! 

Anonym

Och jag är sålycklig för er skull! Men, ni är redan saknade... Krama om min lilla Gullvippa och hälsa att mormor älskar henne! ♥️♥️♥️ Love U too! ♥️😍🥰😘

Svar: Lily hälsar tillbaka med en bamsekram till sin bästa mormor ❤️
Evelina Nilsson

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Gud så härligt det ser ut!!

Svar: Det är det verkligen 😍😍
Evelina Nilsson