Fredagsmys!

Exakt så här ser nästan alla våra fredagskvällar ut. Eller vem försöker jag lura..? Exakt så här ser nästan alla våra kvällar ut. Punkt. Och jag absolut älskar det! <3 

Mina finaste killar! 

(null)

Nu ska jag väl försöka väcka liv i åtminstone den ena så att jag får sällskap in bed. Vi är såna som alltid går och lägger oss tillsammans och det är ju supermysigt. Dock ska det tilläggas att Johan oftast har hunnit sova i soffan en stund innan det är dags för mig att gå och sova, alternativt att jag ligger och tittar på något på tvn i sovrummet medan Johan somnar bredvid mig i sängen. Han är lite mer kvällstrött än mig med andra ord. Dock är han liite mer hard-working-man om dagarna än vad jag är så det är fullt förståeligt.. 
Sömn är inte riktigt min starka sida nu för tiden och jag tycker nätterna är ganska jobbiga för att det är så svårt att komma till ro och somna pga smärtan. Jag skjuter gärna på att gå och lägga mig lite för att natten liksom inte ska bli så lång. Lyckas jag somna på kvällen så vaknar jag oftast en timme senare igen, har jättesvårt att somna om och så håller det på så hela natten.. "Normalt" behöver jag inte mer än 6 h sömn. Nu skulle jag nog behöva betydligt mer egentligen men det är sällan jag lyckas skrapa ihop ens det. Sova på dagarna funkar inte heller men vad ska man göra.. Vila blir det ju dock en hel del av men det hade varit skönt att kunna sova bort all pain ett litet tag. Men jag försöker att inte göra sömnen till någon big deal. Stressar man upp sig så blir ju allt bara 10 ggr värre. Det är ganska rofyllt ändå att ha någon bredvid sig som sover som en stock så jag får njuta av det lugnet åtminstone! Och så har jag ju sällskap av en väldigt kvällspigg liten mini i magen som kickar massor för tillfället. Den här lilla minin är mer vild än vad Lily var i magen - och Lily var supervild och sov typ aldrig kändes det som. Tur att Lily har tagit ikapp det där med sömnen efter att hon kom ut, haha. Hoppas det blir lika med lilla mini i magen. 

Nej nu ska vi gå upp till sängen så att Johans rygg inte behöver bli värre än vad den redan är.. Att ligga snett här i soffan känns inte jätteoptimalt för en gammal mans rygg som strular. Imorgon blir han ännu ett år äldre! Jisses! Tur att jag kan dra ned medelåldern på oss lite, haha. 
Trevlig kväll på er!