Framme i paradiset!

Vi är framme i paradiset! Hotellet är magiskt och jag älskar den här semestern redan trots att den knappt har börjat.. Vi landade i Phuket kl 7 imorse efter strålande 12 h flygning. Lily är helt otrolig!! Hon gnällde på riktigt inte en endaste gång under hela flygningen, helt galet. Vi hade nästan ställt in oss på mardrömsscenario eftersom att hon inte riktigt gillar att sitta stilla särskilt länge men hon hade det ganska trevligt till och med. Hon vinkade och hejade på alla som gick i gången hela tiden. Hon sov en timme vid start, sen var hon vaken i några timmar och efter halva flygningen somnade hon "för natten". Vi hade bunkrat upp med leksaker och padda och grejer men vi behövde knappt öppna det.. 

Lilla gullungen låg och sov på golvet nedanför oss.. Att köpa till extra benutrymme är värt varenda krona! 

(null)

(null)

Mysigaste sällskapet! 

(null)

(null)

Framme i Phuket! 

(null)

Vi körde all-in-charter och hakade på transferbussen till Khao Lak! Hur smidigt som helst!

(null)

Thailand ligger ju 6 h före svensk tid och vi landade alltså lokal tid kl 7 imorse. Resan mellan flygplatsen och hotellet tog nästan 2 h så när vi kom fram till hotellet åt vi frukost och checkade in på rummet. Sen var vi så himla varma så vi hoppade i badkläderna och plumsade på en gång! Underbart!! Nu har family sovit nap och jag har packat upp allt.. Vi är såna som normalt lever i resväskorna när vi reser men den här gången har vi flyttat in - jättemysigt! 

Nu ska vi gå och leta på armpuffar att köpa till Lily.. Dom glömde vi såklart hemma! Sen blir det lunch och kika in stället lite. Det blir nog en tidig kväll ikväll.. Jag har inte sovit sedan vi åkte hemifrån så jag börjar bli lite sliten men vi satsar på att komma in i rätt dygnsrytm direkt! 

Refo för första doppet i förmiddags! 

(null)