Första dagen i Khao Lak!

Det blev visst en riktig bildbomb från våran första dag men det är svårt att låta bli att fota här... Vi njuter till max! Tänk att vi har två veckor framför oss här. Lily är så lycklig och springer runt och busar.. Man blir ju lycklig om något av att bara se henne må så bra <3

Mina finaste! Tänk att det snart ska ligga ännu en liten tjej bredvid dem.. 

(null)

Våran balkongview! Vi valde bort markplan och poolaccess för att det kändes lättare att hålla koll på Lily utan vatten men alla som jag skickade snapen till om att vi var framme svarade: "håll koll på Lily med balkongen så hon inte klättrar över räcket och ramlar ner!" Våra närmsta verkar ha förlorat förtroendet helt för oss som föräldrar efter våra två incidenter för någon vecka sedan, haha. Lugn bara lugn - vi har henne under uppsikt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så mysig strand!

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev en efterlängtad fried rice with chicken mer massor av Maggi (?) till middag vid stranden. Så himla gott! Lily älskade det också! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första sanden mellan tårna sedan förra sommaren var väldigt mysig...

(null)

(null)

(null)

Alltså man blir ju knäsvag för mindre.. Nyp mig i armen någon! Är de verkligen mina???

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och som vanligt börjar man sakna Hugo redan första dygnet ifrån honom och even more när man ser massa hundar här som springer runt... Älskade lilla vovve! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev ännu ett kvällsbad innan en supertrött Lily stupade i säng för en liten stund sedan.

(null)

(null)

Nu är vi sjukt trötta vi också.. Vi beställde upp roomservice-kvällsfika som vi previs ätit på balkongen men nu ska vi också gå och lägga oss. Att vi har krigat oss uppe ända tills 20:40 är ju ganska bra jobbat ändå med tanke på hur länge vi varit vakna. Åh jag längtar tills frukosten imorgon.. Den var magisk!! 

Bullmamman.se

Hälsa att Johan var svinsnygg i de glasögonen😎😍😍

Svar: Åh nej 😩 Ge han inte mer glasögonkomplimanger nu.... 😂🤦🏼‍♀️😉
Evelina Nilsson

Josefin

Neeej inte alla. Jag litar på er jag! Men ska jag vara ärlig så replayade jag bara för att se om det var någonstans hon skulle kunna ramla över. Men ni verkar ha läget under kontroll 😜☺️
(Som gudmor känner jag dock att jag får säga det här.... Glöm inte att he henne massa vatten!!!! Särskilt om hon äter Maggie och allt salt!!! Haha en liten lång Evelina parantes sådär 😜😜😜 Och just ja, inget snus eller medicin heller. Har hört att det kan vara dåligt för de små. Skooojaaa😂)

Svar: 😂😂🙄🤦🏼‍♀️ Hålla koll på balkongen, ge Lily vatten, inget snus och inga mediciner.. Det ska vi nog klara av 💪🏼😝 Du får det här med parenting att låta ganska enkelt 😄⭐️💪🏼
Evelina Nilsson