En kväll vid hotellet!

Vi fick njuta av en vacker solnedgång från rummet innan vi gick till stranden för att äta middag. 

(null)

(null)

(null)

Nyvaken liten tjej med fluffhår deluxe! 

(null)

(null)

(null)

På vägen ner till stranden blev det ett litet stopp vid kvällens barnshow. Väldigt spännande tyckte Lily... och Johan, haha. 

(null)

(null)

(null)

Ett av Lilys största intressen just nu är att skjuta runt på vagnen och att klättra upp och ner i den själv 275 ggr.. Från att absolut avsky vagn till att älska den. Barn är verkligen periodare när det gäller det mesta och man vet aldrig hur nästa vecka ser ut, haha. Just nu njuter vi av att ha en riktig vagntjej!

(null)

Lily var kvällsfin i en klänning från när jag var liten.. Tänk att klänningen är typ 28 år gammal and still going strong!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter middagen stannade jag kvar vid stranden och tog en massage innan jag gick tillbaka.. Johan och Lily gick till rummet under tiden! Massagen var magisk. Jag skulle kunna legat där och fått massage i 5 h utan att tröttna. Jag förstår mig inte på folk som inte gillar massage, det är ju hur skönt som helst?! Jag är en massagesucker big time. Nu är jag alldeles oljig, härligt avslappnad och redo för sängen. Jag har åkt på jordens förkylning (jag får alltid det efter flyg och när man är utomlands och kör AC på rummet) och min nässpray tog precis slut.. Det kan bli en lång natt, haha.