Bakning - min absoluta favorithobby!

Jag bestämde mig för att baka lite till Johans födelsedag på lördag.. "Baka cupcakes! It will be fun, they said!" Jag hittade ett recept som såg enkelt ut och någorlunda på min bak-nivå. 

Smeten gick alldeles strålande att få ihop och jag hällde ut smeten i formar.. Eftersom jag är sämst på att baka så följde jag receptet slaviskt, allt är gjort exakt på ml som det ska göras. Det stod att det skulle bli 20-25 stycken så jag hällde ut i 30 formar för att de inte skulle bli så jättestora...

(null)

Men någonstans här insåg jag att min bakning skulle gå åt pipan... 

(null)

Och som jag skrattade åt mina exemplariska cupcakes när de var färdiga i ugnen! Det blev tjockpannkaka med inbakade formar istället.. Vem tusan vill ha såna här monster-cupcakes? Hur kan det ens vara möjligt att det är tänkt att de ska vara så här stora?? 

(null)

Jag hade två val.. Göra om skiten eller försöka rädda det som gick. Med tanke på hur mycket jag avskyr att stå i köket så blev det såklart ett ganska enkelt val: alternativ två.

(null)

Och voilà! Lite frosting på de här och man kommer aldrig kunna ana vilken flopp de blev från början.. 

(null)

Superbagaren har även gjort havrekokoskakor och nougatrutor. Min bakning är inte särskilt instagram-vänlig men någon måste ju bjuda på storys från verkligheten också, haha! 

Tess

Åh, vad gott! Nu blev jag också sugen på att baka :D Kram

Svar: Hahaha det var den sista reaktionen jag väntade mig på det inlägget 😂😂🙈😘
Evelina Nilsson

Josefin

HAHAHAHAHAHAHAHA dör 😂

Svar: Ja men alltså hur är det ens möjligt...? 😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson

Anonym

Haha jag dör! Nämn aldrig med mina våfflor efter dehär 🤣🤣🤣🤣🤣

Svar: Hahaha 😂😂🙈😘
Evelina Nilsson

PERNILLA

HAHA jag skrattar ihjäl mig!!! Igenkänningsfaktorn är maxad!!! :D ;) Skönt att det inte bara är jag som "lyckas så bra" i köket!!! ;)

Svar: Hahaha skönt att höra att det finns flera 😂😅😩🤦🏼‍♀️😘😘
Evelina Nilsson