Badankan!

Idag behövde Johan jobba så jag och Lily åkte till simhallen en sväng. Vi kände att vi behövde värma upp sim-musklerna lite inför Thailandsresan om två veckor! Åh vad jag längtar!!! 

(null)

Vi badade i en timme och Lily blev lika glad som alltid när hon insåg vart vi var någonstans och vad vi skulle göra. Det var så mysigt med en liten helgaktivitet bara hon och jag. Lily ser så himla stor ut när hon simmar runt där i poolen med sina armpuffar och leker för fullt.
Jag kan ju säga att vi inte var ensamma i simhallen direkt.. Det var såå mycket folk, inte riktigt som när vi gick på babysim och vi var fyra barn+föräldrar som hade hela poolen för oss själva, haha. Men Lily tycker ju om full fart och är väldigt social så hon gillade tempot och att träffa lite nya kompisar! 

Lily tvärslocknade i bilen på vägen hem helt slut och nu sover hon vidare här hemma. Nu blir det en lugn söndagseftermiddag här hemma utan några planer... Eller förresten, jag kanske inte ska jinxa det och skriva att det blir en lugn eftermiddag. Man vet ju aldrig vad Lily kan tänkas hitta på för hyss, haha!