Äntligen bättre!

Spolningen och antibiotikan har äntligen givit resultat. Jag blir bara bättre och bättre och det är så galet skönt.. Jag är tacksam  för varenda sekund som bihålorna inte bråkar med mig. Om man ska försöka hitta något positivt så är ju det ändå en sak som händer när man mått dåligt ett tag; jag menar, hur ofta går man och är tacksam för att det inte gör ont i bihålorna? Det händer ju liksom inte i normala fall. Nu är jag tacksam för varje minut som jag kan ta ett steg utan att det känns som att huvudet, ansiktet och käkarna ska sprängas i tusen bitar. Jag har haft bihåleinflammation förut men damn, de går inte ens att jämföra med denna. Den här var i en helt egen klass för sig och den var riktigt vidrigt brutal. 

Vi försöker maxa och njuta massor av den sista tiden nu. Vi har knäppt massor med kort men jag har inte prioriterat bloggen av förmodligen ganska förståeliga skäl men inlägg från de senaste dagarna kommer såklart! 

Imorgon är sista dagen här och sen åker vi hem tidigt på lördag morgon. Vi är trots allt strul för min del ändå supernöjda med resan och vi känner oss redo för hemfärd och Hugo-gos på lördag, men som vi ska njuta av morgondagen först. En sista dag i paradiset innan vardagen knackar på igen. 

Här kommer iaf några bilder ifrån gårdagens frukost.. 

Jag älskar mina jumpsuits som jag köpte på rean på Gina Tricot förra sensommaren. Modellen var så himla fin så jag köpte dem i tre olika färger..

(null)

Det här med att sprita händerna vid frukosten har blivit någon spännande grej för Lily och hon tycker att det är svinkul varje morgon. Hon blir svintaggad och flaxar med händerna innan för att visa att hon är redo, haha.. 

(null)

Mätta och belåtna! 
För en frukostmänniska som mig så kan frukosten knappast vara bättre än på det här hotellet. Allt jag vill ha (och typ 1000 grejer till) finns, förutom möjligtvis glutenfria pannkakor/våfflor. 

(null)

Me and minime <3

(null)

Lilys face större delen av tiden här... Så himla lycklig unge! 

(null)

Familje-selfie i hissen! 

(null)

Efter frukosten blev det lite balkonghäng innan vi var redo för att hoppa in i taxin och köra en andra dag på fina White sand beach.. Såå underbar dag! 

(null)