Rabarbersaft och plantering!

Idag stod det gräsklippning på att-göra-listan. Våran robotgräsklippare står och bara väntar på att bli installerad men tills dess får vi kriga vidare med den vanliga... Efter gräsklippningen så gick jag över till grannen och pallade rabarber och så gjorde jag rabarbersaft.. #wifeymaterial #stillnoringonmyfinger #vadväntarhanpå

(null)

(null)

Kl 15 hämtade jag upp en superglad tjej på förskolan och sen åkte vi till kontoret för att leka med alla roliga saker som finns där på lagret. När Johan jobbat färdigt åkte vi (och resten av Östhammar) och handlade mat inför imorgon! 

(null)

När vi kom hem satt svärfar utanför oss och väntade på att vi skulle komma hem. Han blev kvar på middag och Lily fick busas massor både med sin farfar och med hans stora skor! 

(null)

Efter ännu ett regn/åska/blixtoväder så gick vi ut och planterade våra plantor i den nya odlingslådan. Det var bara hälften som fick plats så vi behöver bygga låda nummer två illa kvickt men skönt att hälften iaf är planterat nu! Visst blir det bra? 

(null)

Lily har fått smak på jordgubbarna i landet och kan inte slita sig därifrån... Munnen är full med både röda och omogna jordgubbar men det börjat gå upp för henne att det är de röda som är godast! 

(null)

Hjälpa till att plantera är roligt tycker Lily! 

(null)

Det är också kul att stå och kika när grannen spikar fast armeringsnätet. Lily har kommit på att det är världens roligaste klätterställning så det behövdes sättas fast lite extra! Det får väl vara klätterställning tills vi planterar våran klätterväxt som ska vara där..

(null)

(null)

Våran gulliga lilla dynamit-Harry med fluffets fluff! 

(null)

Imorgon är det midsommarafton hörni!! Hur mysigt? Utöver att det väntar en mysig sommarhelg så har bebis varit mycket mer aktiv idag igen och då känns allt genast lite lättare! Du är fortfarande mer än välkommen ut lilla bebis men så länge du inte skrämmer oss så gör det inget att du tar lite tid på dig.. 

Hoppas ni får en fin kväll! Vi fortsätter att kika på Tjernobyl-serien med en godisskål i soffan. 

Matti

Get the girl a ring Johan!!!😘

Svar: Exakt!! 💍 Tack för supporten. Faaast.. Det ska ju komma från rätt person... 😂🙈
Evelina Nilsson