Sveriges nationaldag!

Igår morse stod sandlådan redo när Lily vaknade och det var minst sagt ett lyckligt ögonblick när hon fick syn på den. Bästa ettårspresenten - tack Joppla!

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter sandlådan tog Johan fram poolen för att fylla den och under tiden som grannen hejade över häcken så hade både Lily och Hugo hunnit hoppa i poolen varav den ena inte ens hade hunnit fått av sig kläderna.. De älskar verkligen att bada de här två sötplupparna! 

(null)

(null)

(null)

Annars tycker Lily om att roa sig med att stänga in sig i Hugos hundbur som vi har till honom i bilen.. Som sagt; allt som Hugo gör vill Lily också göra.

(null)

(null)

På eftermiddagen blev det ännu mera lek i sandlådan. Alltså sandlåda måste ju vara världens bästa "leksak"?! Till och med Lily som är sjukt rastlös kan spendera timmar där.

(null)

(null)

Mina finaste älsklingar! <3

(null)

På eftermiddagen så ropade grannarna över oss för att bada i deras pool och Lily var så himla lycklig. Hennes glädjetjut när hon plaskade runt där i poolen var one of a kind. Jag tror nästan att vi också måste köpa en pool... Jag menar, har ni någonsin sett en lyckligare liten badanka? 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi drog igång projekt ’fixa till gården på baksidan’ igår och vi började med att ta ner massa träd och buskar.. Vi fick hjälp av gulliga Jonas och Ida som kom över och hjälpte till i flera timmar. När vi var klara åkte de hem men kom tillbaka några timmar senare för middag! Vi hade verkligen en supermysig nationaldag på alla sätt och vis. 

(null)

(null)

(null)

Hur mysigt är det inte att man kan plocka och göra fina blombuketter själv nu på sommaren istället för att behöva köpa snittblommor för flera hundra. Jag har alltid sagt att jag är en höstmänniska men den här våren och försommaren har jag njutit mer än någonsin. Jag är nog inte bara höstmänniska utan även vår- och sommarmänniska. Och vintermänniska.. snöstorm eller en kall krispig vinterdag med strålande sol är ju även det ganska svårslaget.. Sverige är allt ett fantastiskt land som bjuder på såna kontraster och just kontrasterna gör ju att msn uppskattar allt lite extra! 

(null)

(null)


Agnes

Men gud så söt hon är!

Svar: Men tack gulliga du! 💗💗 Hoppas allt är bra med dig! 😘💕
Evelina Nilsson