Standardmorgon!

Morgonpromenaden till förskolan var lika härlig som alltid! Tänk att för några månader sedan så avskydde Lily vagnen och skrek som en stucken gris så fort vi satte ner henne i den men så vips hände något och nu funkar det så himla bra. Nu älskar hon att åka vagn och att titta på alla spännande saker som vi får syn på när vi är ute och promenerar! 

"Hörru morsan! Vad håller du på med där borta? Ska vi inte dra till dagis nu? Ingen bryr sig om dina selfies ändå..."

(null)

Tänk att vi redan är i vecka 38! 
Jag tycker att magen har stannat upp och inte växer så mycket mer nu men den växer förmodligen hela tiden utan att man märker det. Men nog är magen rund och go allt! 

(null)

Pigg och glad tjej även idag! 

(null)

Efter promenaden så sätter jag mig alltid på altanen och lyssnar klart på podden som jag börjat lyssna på på vägen hem från förskolan. 

(null)

Idag ska jag nog försöka plocka fram Lilys gamla bebiskläder och få lite ordning på det. Mini kan ju faktiskt komma när som helst nu.. Det är dags att rycka upp oss en gång för alla nu och börja göra oss redo för minijuniors ankomst! Vi måste nog packa BB-väskan och sånt snart också, bädda i ordning spjälsängen, fixa vagnen, leta fram babynest och allt sånt. Gu vilken skillnad det är på hur man är inför bebis ett och bebis två.. Jag är ju aldrig särskilt förberedd på någonting utan tar det mesta som det kommer men i vecka 38 vid graviditeten med Lily så hade vi nog ändå det mesta klart och preppat. Men jisses vad chill man är den här gången.. Packa BB-väskan kan man väl göra när värkarna drar igång, eller? Haha!