Regn!

Igår kväll kom åska, blixtrar, regn och hagel och hälsade på oss i Östhammar. Himlen bara öppnade sig och det vräkte ner. Vi satt ute hela lilla familjen och tittade på regnet och blixtrarna lika fascinerade alla fyra men tillslut tröttnade Lily på att bara sitta och titta så hon gav sig ut i regnet och busade. Det var verkligen spännande med allt regn! 

(null)

(null)

Efter regn-buset så blev det varm dusch och sen vidare till sängen. Nattningen tog några minuter ikväll (för Johan, han vill nog att det framgår tydligt haha) men jag tror att vi faktiskt har förskolan att tacka för den smidiga läggningen. De hade haft midsommarfirande och full fart hel dagen så de trodde att hon skulle somna ovaggad ikväll och oj vad rätt de hade! 

Alltså hur fina är inte förskolepersonalen? Tänk allt de gör för våra barn varje dag. Jag älskar att få uppdateringar ifrån dagen på mail med bilder på vad de har för sig och man smälter lika mycket varje gång över deras fina engagemang för våra små. Igår hade de dukat upp med långbord och festservetter i barnens muggar och verkligen ansträngt sig för att få till en mysig midsommarfest. Man blir ju alldeles lycklig när man ser hur bra Lily och alla hennes kompisar har det om dagarna. Det dåliga samvetet över att hon inte kan vara hemma med mig trots att jag är hemma om dagarna finns faktiskt inte alls längre. Jag vet att hon har det hur bra som helst på förskolan och jag vet att situationen är så att det helt enkelt inte hade fungerat på något annat sätt just nu så det känns bara onödigt att lägga energi på att må dåligt över det (också). Det är vad det är liksom och jag väljer istället att vara tacksam för att det finns människor som tar hand om henne på dagarna och gör hennes liv till det bästa möjliga trots min sjuksituation. Däremot kan jag bli avundsjuk på personalen som får spendera hela dagarna med våran bästa lilla tjej men det är en helt annan sak, haha. 

Lily kom över till oss redan vid 05 imorse och var redo att starta dagen men vi var inte riktigt där så tillslut somnade hon om och nu ligger hon här bredvid mig och snarkar och myser. Vilken härlig start på dagen!