Mami på besök!

I söndags kom mami till oss efter kalaset i Furuvik och så sov hon här till igår. Såå mysigt! Det var alldeles för längesedan vi träffades så hon har varit saknad minsann! 

Vi tog en riktig långprommis på ett par timmar igår och sen stannade vi och åt lunch på Kina-Thai innan vi gick hemåt igen. Man hoppades ju lite att en sån långprommis skulle dra igång förlossningen men icke..

Lily fick så himla fina skor av sin mormor. Rosa sneakers som blinkar när man går.. Lily har inte velat tagit av dem sedan hon fick dem igår så de har redan blivit favoriter! Lily älskar skor och jag förstår inte hur det kommer sig för jag är absolut ingen skotjej och tycker att det är svintråkigt att lägga pengar på skor till mig själv.. Barnskor är kul men skor till mig själv är tråkigt. Jag är nog mer en klädtjej... Lily byter iaf skor typ 50 ggr om dagen och det är ett av hennes största intressen för tillfället. Oftast är det stövlarna som är mest poppis men nu har de rosa sneakersen hoppat högst upp på topplistan i solklar ledning! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)