Komsi komsi bebis!

Hörni.. Bebis har verkligen boat in sig big time där inne i magen och verkar inte vara så sugen alls på att träffa sin lilla familj. Jisses så fel läkarna hade för två veckor sedan när vi var in till Akademiska pga minskade fosterrörelser. Livmodertappen var helt utplånad, jag var 2,5 cm öppen, hinnsvepningen gick superbra, bebisens huvud hade sjunkit ner jättelångt och läkaren kunde känna huvudet tydligt vid undersökningen. Enligt läkarna skulle vi förmodligen vara tillbaka på förlossningen redan till helgen för det var verkligen på gång nu.. Hade det inte varit för de uttalandena så hade man ju fortsatt att vara inställd på den 28/6 då vi har BF men eftersom de sa att det var på gång så har man liksom tagit en dag i taget i väntan på att något ska hända, och så händer det absolut ingenting?!? 2 veckor senare och bebis är fortfarande kvar där inne. På gång in my ass haha.

Jag tycker fortfarande att graviditeten inte är det minsta jobbig utan jag mår superbra. Jag kan leva på precis som vanligt och har inte foglossning, ont i ryggen eller är besvärad av den på något sätt. Hade det inte varit för att man längtar efter lillen nu så hade jag gott och väl kunnat gått runt och burit på den här kulan ett par år till utan problem för jag märker knappt av den utan glömmer nästan fortfarande bort tjockismagen. Jag är så tacksam för ännu en otroligt smidig graviditet! Jag har haft lite mindre ont i endometriosen den senaste tiden också, skönt! Dock var jag så trött igår så jag hade kunnat sovit ett dygn i sträck men jag tror att det fortfarande mest är medicinerna som spökar med mig när jag blir så där trött, yr, illamående eller bara allmänt orkeslös. Jag ska försöka sova och vila så mycket jag kan nu de närmsta dagarna så att jag är påfylld med energi och redo till tusen när förlossningen väl drar igång! Åh det är så spännande att det kan bli precis när som helst nu!!! 

Magen vecka 40! 

(null)

Med Lily fick jag värkar på BF och så kom hon på förmiddagen dagen efter.. Blir det lika den här gången så drar allt igång på fredag. Det gör ju dock inget om det skulle dra igång redan idag (gärna nu nu nu) men vi ska nog stå ut och vänta några dagar till också om det skulle vara så.. Det kan ju faktiskt till och med vara veckor kvar? Vi håller tummarna på att det blir barnafödande snarast iaf! Jag är peppad och längtar verkligen nu. Det ska bli så himla häftigt att få gå igenom ännu en förlossning. Hoppas hoppas att allt går bra!!

Fia

Du är så galet vacker med din mage!

Svar: Tack fina! 💗💕
Evelina Nilsson