I lördags!

I lördags jobbade Johan hela dagen så vi hade en mysig lördagsförmiddag här hemma bara jag och Lily. Vi åt frukost och sen gav vi oss ut på en promenad.

(null)

Hugo tyckte att promenaden var väldigt svettig så han ville ta sig ett dopp längs vägen. Lilla badvovven som älskar vatten! 

(null)

När vi kom till lekplatsen visade det sig att det var marknad här i Östhammar. Det hade vi helt missat! Vi tog en runda på marknaden och köpte med oss lite havtornsmarmelad och fina teburkar innan vi gick till lekparken som var vårt mål. 

(null)

Lyckligaste ungen åkte typ 200 ggr i rutschkanan...

(null)

.. och tillslut ville hon ha mer utmaning så då gick hon på den stora rutschkanan. Hon klarade även den galant och tyckte att det var så spännande att hon fixade det! 

(null)

Sen ringde svärmor och ville att Lily och Hugo skulle komma och vara med dem under dagen och sen köra sleepover så hon hämtade dem båda strax innan lunch. 

Jag satt ute och läste länge, åkte och handlade lite och sen klippte jag gräset! 

(null)

Klockan 17 kom Johan hem från jobb så då blev det chill i det fina vädret med en milkshake i solstolarna. Mot kvällen blev det grillning och sen såg vi en film innan vi gick och la oss hyfsat tidigt. Johan har köttat järnet de senaste veckorna för att hinna få undan så mycket jobb det bara är möjligt inför bebis ankomst så han behöver återhämtning när tillfälle ges. Han är dålig på att sova ut på mornarna så då får man se till att komma i säng i tid på kvällen istället.. 

Finaste glada grillhunken! 

(null)