”Familjen-skämma-bort-varandra-bara-ändå”

Här kommer ytterligare några bilder ifrån gårdagen... Finaste Musch kom med "bara-ändå-presenter" till mig, Lily och lillasyster. Så himla gullig! Tusen tack! Vi är faktiskt ganska bra på att skämma bort varandra i min familj och ger varandra små presenter lite nu och då för att visa uppskattning och kärlek, en extra push när någon har det lite tufft eller helt enkelt "bara ändå" - och jag älskar det! I veckan fick jag även en superfin mässingsfralla av finaste Maria (pappas fru). Den är så galet söt och den står så himla fint i fönstret här i stugan! Frallor är ju bara bäst både i verkligheten och som dekoration, haha. 

(null)

Jag älskade inslagningspapperet på våra paket, så himla fint. Bästa inslagningspapperen hittar ni for sure på Lagerhaus. Jag har använt dem i flera år och även detta var därifrån.. Såå fina och så bra! 

(null)

Lily älskar att öppna paket! Hon älskar även smycken och sånt och lyckas alltid hitta någon snodd eller liknande att sätta på armen och känner sig jättefin när hon har den på sig. Så Lily fick ett halsband och armband med pärlor som hon kan ta på och av själv. Sötaste! 

(null)

(null)

Jag fick en jättefin klänning och lillasyster fick en supergullig body som det stod "Little sis" på. Tack finaste Musch! 

(null)

Pappa och Maria hade köpt massa nya leksaker till barnen som blev succé. Det är så gulligt hur barnen faktiskt börjar leka tillsammans mer och mer och inte bara leker för sig själva fast bredvid varandra som tidigare. Dom är verkligen B1 och B2 de här små! 

(null)